FRA VISION TIL VIRKELIGHED

FRA VISION TIL VIRKELIGHED

For en tilflytter fra København som mig selv har det været meget spændende at deltage i den politiske debat, både på de sociale medier, men også til fællesmøder og andre arrangementer i byen. Debatten er livlig og viser, at vi bekymrer os om byen, og om hvad vores folkevalgte vil med vores hjem - naturligvis.

Konsekvensen af den livlige debat er også at den ene idé, forslag, vision, debatindlæg, drøm eller ønske afløser den anden med rivende hast - og det kommer ikke til at gå langsommere jo tættere vi kommer på valget.

Jeg har en lille virksomhed, hvor jeg arbejder med fundraising til sociale projekter og i stort set alt projektarbejde er visionsfasen den sjoveste. Alt kan lade sig gøre, og mulighederne er åbne - men det er den efterfølgende fase, hvor man skærer ind til benet, “dræber sine darlings” og finder ud af, hvad der faktisk er muligt, der er den vigtigste. Det er, når visionen eller drømmen møder virkeligheden og bliver til et konkret, økonomisk sundt forslag, at projektet tager fart. Og det er mit håb, at vi vil se mere af den slags, den konkrete slags, op til valget både fra mig selv og fra alle de andre kandidater. Det er Konservativt arvegods at fremlægge gennemarbejdede forslag - også i en valgkamp - og det vil jeg gerne holde fast i. Også selvom det gør det sværere.

Martin Riis Ottosen-Støtt

Kandidat til kommunalvalget,

Det Konservative Folkeparti

menu
menu