Frihedens MC fejrer 40 år

Frihedens MC fejrer 40 år

Jubilæumsfest på Avedøre Tværvej på lørdag

40 år på bagen er det blevet til for Frihedens MC, der lørdag den 20. maj fejrer jubilæet kl. 14.00 i og ved klubhuset på Avedøre Tværvej 1.

Den lokale MC-klub, der i modsætning til hvad navnet ellers angiver, har til huse i lokaler på Avedøre Tværvej, så dagens lys i 1977, hvor en gruppe unge - der kendte hinanden fra Frihedens Ungdomsklub - var blevet over 18 år, og dermed ikke længere havde et godt tilholdssted.

- Det kunne vi ikke acceptere. At vores kammeratskab skulle ødelægges, bare fordi vi var fyldt 18 år, forklarede klubbens daværende formand Majbrit.

I dag har man også en kvindelig formand, nu hedder formanden Christina Brennecke, og hun har været medlem siden 2002. I klubbens bestyrelse er der dog medlemmer, der har været med fra klubbens start. En af dem er Armin Larsen.

På åbningsdagen for Frihedens MC i 1977 var der borgmesterligt snoreklip og stor festivitas. - Det lykkedes at få kommunalbestyrelsen op ad starthullerne, så Friheden MC den 16. april 1977 kunne afholde officiel indvielse i et nedlagt gartneri, som kommunen ejede. Borgmester Svend Aagesen klippede snoren over fra bagsædet af Carsten’s Honda 750.

Klubben tæller i dag fortsat både mandlige og kvindelige medlemmer og medlemmerne ser frem til at fejre den runde dag på behørig vis.

- Vi gør som vi plejer igennem de sidste 40 år, lyder det blandt andet i invitationen, hvor interesserede bydes velkommen til festlighederne.

På dagen vil der, til billige priser, være grillmad og drikke fra kl. 18.00, samt live musik med bandet “Pure Garbage”.

Mc Friheden - Maj 2007

Mc Friheden - Maj 2007

menu
menu