Fuldt booket julemarked

Fuldt booket julemarked

Søndag den 10. december er der julemarked i Avedørelejren og arrangørerne kan melde om røde lamper

Cirkusmuseet og Forstadsmuseet står nok engang som arrangører af markedet, der holdes for 13. år i træk. Det har igennem årene vokset sig til et af de største og mest hyggelige julemarkeder i Storkøbenhavn. I år har tilstrømningen været enorm, og museumsvært Signe Hoffmeyer, der koordinerer de mange stader fortæller, at hvis rammen havde været større, kunne der let have været solgt 50 % flere stadepladser.

Udbuddet byder i år både på stadeholdere, der har været trofaste deltagere i næsten alle 13 år, og nye deltagere, som viser at iværksætterdriften er stor i Hvidovre. Blandt de nye deltagere er det lokale mikrobryggeri Benzo Brew, der sammen med det ligeledes lokale SpyBrew kan byde på spændende øl brygget i Hvidovre. Derudover deltager, Dansk Vincenter, der laver vin i Avedøre, og en række andre engagerede stadeholdere, der byder på alt fra smykker og juletræer til aloe vera cremer og meget mere.

Signe Hoffmeyer fortæller:

- Med den variation markedet har i år, vil der være produkter for enhver smag store som små. Vi er naturligvis kede af, at vi ikke har plads til alle interesserede stadeholdere, men det er trods alt dejligt at mærke den store interesse, der er for markedet. Vi vil igen i år gøre vores bedste for at både stadeholdere og gæster til markedet får en fantastisk dag...

Der er fri entré til markedet, som du kan læse mere om på cirkusmuseet.dk

menu
menu