Gadeløb i Hvidovre på søndag

Gadeløb i Hvidovre på søndag

Igen i år afholder Hvidovre Cykle Klub deres traditionelle gadeløb i Hvidovre - trafikgener kan forventes

CYKELLØB: Det er ved at være tradition, at Hvidovre Cykle Klub afholder gadeløb i Hvidovres gader. I år afholdes løbet på søndag den 20. august i området omkring friluftsbadet på Præstemosen. Løbet er en del af Dansk Cykel Unions (DCU) licenskalender, og der afvikles løb i mange forskellige klasser igennem hele dagen i tidsrummet 8.00-19.00.

Gaderne i området, hvor løbet afholdes, vil være spærrede hele dagen, men klubben vil tilstræbe at hjælpe områdets beboere ind og ud af området i løbet af dagen i den udstrækning, det er muligt. Klubben håber på forståelse fra beboernes side og håber ligeledes, at beboerne vil bruge lejligheden til at se en masse godt cykelløb i dagens løb. I eliteklassen, der køres kl. 13:30, vil der således være mulighed for at se nogle af Danmarks bedste cykelryttere.

Igen i år køres der to motionsløb; et for henholdsvis kvinder og et for mænd. Alle der har en racercykel kan deltage. Skulle man have lyst til at deltage i et løb på en lukket rute med førerbil, hvor sikkerheden er i top, kan man på klubbens hjemmeside hvidovrecykleklub.dk se, hvordan man tilmelder sig og øvrige praktiske detaljer.

I målområdet vil der igennem hele dagen være diverse aktiviteter og boder, hvor der vil være mulighed for at købe kaffe, kage, vand og lidt at spise. Hvidovre Cykle Klub håber, at det tilbagevendende gadeløb kan blive en rigtig Hvidovre-begivenhed, hvor byens borgere gratis kan se elitecykelløb.

Hvidovre Cykle Klub er en traditionsrig klub, der siden starten i 1954 har fostret mange store ryttere. Juniorverdensmesteren Søren Lilholt, Jesper Worre og OL guldvinderen Dan Frost er bare nogle af de ryttere, der har været Hvidovre ryttere. I dag består Hvidovre Cykle Klub af en elite afdeling (licens) med både seniorryttere og en ungdomsafdeling samt en motionsafdeling. Klubben, der har omkring 150 medlemmer, tilbyder strukturerede fællestræninger i alle afdelinger og har i dag ry for at have en meget struktureret træning, hvor der også er plads til det sociale.

Info om klubben kan ses på hvidovrecykleklub.dk. Man kan også kontakte klubbens formand Jørgen Staun Jensen på formand@hvidovreck.dk

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu