Gamle gæve Georg på 105 til Grundejerforeningen Giesegårds vejfest

Gamle gæve Georg på 105 til Grundejerforeningen Giesegårds vejfest

Lørdag den 26. august var der vejfest i Grundejerforeningen Giesegård.

- Det startede lørdag formiddag kl. 10 med at vi satte vejafspærringer op på vores vej, så den var spærret fra Risbjergvej til Idrætsvej. Nu kunne vi så gå i gang med at sætte vores to partytelte op midt på vejen, og tilslutte fadølsanlæg. Vi var efter opsætningen af teltene nødt til at smagsprøve øllet: Jo, det var dejligt koldt, så det kunne vi godt servere til festen. Herefter kunne vi begynde at sætte borde og stole med videre op, siger formand Carsten Hebel.

Kl. 15 begyndte selve vejfesten med skattejagt for alle børnene på vejen. De nød ikke at skulle passe på biler når de krydsede Giesegårdsvej i deres jagt efter “GULD” i vores haver. Der blev blæst sæbebobler og tegnet med store farvekridt midt på vejen.

- Ved 16-tiden begyndte vores medlemmer at ankomme og der blev tændt op i langgrillen. En af de første der mødte frem var vores nestor, Georg på 105 år, som straks skulle have sig en fadbamse i det gode vejr. Georg havde taget sin søn på 70 år og svigerdatteren med. Sønnen er barnefødt på vores vej, hvor Georg flyttede til i 1943, så vi fik mange historier fra Georgs fortid på vejen.

- Da klokken nærmede sig 17 kom vores “husorkester”, som er et spillemandsorkester, hvor et af medlemmerne er far til en af vores beboere. De var straks med til at skabe en rigtig god stemning. Snart efter var grillen klar til de medbragte bøffer, grillspyd m.v. og alle bænkede sig og madroen faldt over os. Vi havde alle medbragt en tilbehørsret til en stor buffet. Da den første sult var stillet, blev det tid til en fællessang, og så var der ellers spillemandsmusik, snak på kryds og tværs, hygge, kaffe, en lille en og snacks til langt ud på natten, hvor selv de seje blev trætte og måtte bevæge sig hjem, efter endnu en hyggelig og vedkommende vejfest i vores grundejerforening, slutter formanden.

vejfest

vejfest

menu
menu