GÅR PÅ EFTERLØN

GÅR PÅ EFTERLØN

Pædagog i Børnehuset Ærtebjerg Joan Munnecke siger farvel, og går på velfortjent efterløn.

Joan flyttede til Hvidovre i 1983. Her flyttede hun sammen med Jan, og de blev gift i 1990. Han døde desværre af sygdom i 2012. Joan har netop solgt sit hus, for at flytte sammen med sin nye kæreste - i Skovlunde.

Joan er meget kreativ, og ses altid med et strikketøj el.lign. Hun bruger flittigt sang og musik i sit arbejde, selv om hun ikke er musikalsk, som hun selv siger. Hun spiller guitar og synger med børnene, selv om hun ikke kan nogen af delene, siger hun. Joan er meget vellidt af forældre og børn – og kollegaer.

Hun har været ansat i vuggestuen Ærtebjerg fra 1986 – 1996, og var herefter i ”Isbjørnen” i Valby. Hun vendte tilbage til Ærtebjerg i 2006. Vuggestue og børnehave blev sammenlagt i 2009, og Joan har derfor også arbejdet med børnehavebørn noget af tiden – men hovedsageligt vuggestuebørn.

- Her bliver nok lidt stille, for Joan har altid skabt liv og glæde omkring sig, med musik, farver og sang, for store og små, siger man i Børnehuset.

Dagen markeres med en afskedsreception for nuværende og tidligere kolleger og forældre, næste torsdag den 21. september, fra kl. 14.30 til 16.30, på 1. sal i Valnøddehuset i Børnehuset Ærtebjerg.

menu
menu