Gratis film i Hvidovre Strandpark?

Gratis film i Hvidovre Strandpark?

Zulu Sommerbio muligvis til Hvidovre

Zulu Sommerbio har i de sidste 15 år afholdt gratis filmforevisninger under åben himmel i Danmarks fire største byer, og har hver sommer haft ca. 100.000 besøgende.

Zulu Sommerbio har taget kontakt til Hvidovre Kommune med henblik på afholdelse af filmforevisning i Hvidovre i 2017.

Filmforevisningerne afholdes i perioden fra den 15. juli og frem til den 19. august 2017. En præces dato for Hvidovres filmforevisning er endnu ikke konkretiseret, men arrangementet tænkes afholdt i Hvidovre Strandpark.

Zulu Sommerbio tilbyder at vise to film over to dage i Hvidovre. Zulu Sommerbio leverer desuden eventafvikling, teknisk afvikling og biograf-setup, et passende antal toiletter, boder - salg af merchandise, slik, popcorn, sodavand, varme drikke - samt landsdækkende markedsføring. Hvidovre Kommune skal ud over betaling af 100.000 kr. levere strøm til eventen samt sørge for oprydning af eventpladsen over de to dage.

Hvidovre Kommune har tidligere prøvet kræfter med Open Air filmforevisning i forbindelse med Vestegnens Kulturuge med stor publikumsmæssig succes.

Zulu Sommerbio markedsføres i TV-spots på TV2 og TV2 Zulu samt på hjemmesiden zulu.dk og TV2 Zulus sociale medieprofiler. Yderligere markedsføring er desuden under planlægning.

Hvidovre Kommune vil ved indgåelse af samarbejdsaftalen være en del af det officielle Zulu Sommerbio program og dermed også en del af den officielle markedsføringskampagne. Derudover forventes en redaktionel omtale af Zulu Sommerbios program i forskellige landsdækkende medier.

Økonomiudvalget tog i går - efter avisens deadline - stilling til en ansøgning fra kultur- og fritidsafdelingen om til brug for afholdelse af Zulu Sommerbio 2017 i Hvidovre.

oas@hvidovreavis.dk

menu
menu