Gratis oplysning om og prøvetur på El-cyklen

Gratis oplysning om og prøvetur på El-cyklen

Opfindelsen af el-cyklen er en gave for personer, der har svært ved at træde en almindelig cykel og dermed ikke kommer så meget ud i naturen og nyder den friske luft.

Torsdag den 17. august kl. 14 - 16 har du muligheden for at møde en af mændene bag el-cyklen, H. F. Christiansen, der vil fortælle om el-cyklen og dens fordele, samt fortælle hvordan man køre sikkert på den.

Der vil også blive mulighed for at prøvekøre en el-cykel. Det er Ældre Sagen i Hvidovre, der står for arrangementet i samarbejde med GF forsikring, og det er Ældre Sagens Landsforening, der sammen med H. F. Christiansen, har udviklet denne Raleigh el-cyklel tilpasset de ældre, derfor er det naturligt at Ældre Sagen i Hvidovre har grebet chancen for at give borgerne mulighed for at høre om dette vidunder og samtidig få kyndig vejledning i brugen af den. Her fortæller GF Fonden om, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du køber en elcykel - og ikke mindst din sikkerhed, når du bruger den. På grund af samarbejdet med GF forsikring er det muligt at tilbyde borgerne dette arrangement helt gratis og ud over dette er kaffe/the og kage med i arrangementet.

Går du og overvejer at købe en elcykel, men er usikker på om det er noget for dig? Så skal du blot snarest tilmelde dig til Flemming Skouboe på telefon 31 10 13 13.

I forbindelse med arrangementet vil GF Forsikring fortælle om samarbejdet med Ældre Sagen og de særlige fordele for Ældre Sagens medlemmer. Alle er velkomne.

menu
menu