GULDBRYLLUP

GULDBRYLLUP

På lørdag den 27. november kan et kendt og populært Hvidovre-ægtepar, Merete og Leif Broe, Tranevej, fejre 50 års bryllupsdag.

Guldbrudeparret mødte hinanden hos nogle fælles venner, Merete var 17 og Leif 21 år. Han købte en grund på Tranevej 3 i Avedøre/Hvidovre i 1969, hvor der var et sommerhus på grunden, som det unge par flyttede ind i 1971 og i 1972 begyndte Leif - der jo er murer - selv at bygge et hus på grunden. Og Merete deltog også i byggeriet, skønt hun var gravid med datteren Anja.

Som nævnt er Leif murer og har haft eget firma, mens Merete i mange år har været ansat i Politikens hus i annonce-afdelingen.

De kan glæde sig over en stor familie, de har tre børn, heraf et sæt tvillinger samt 11 børnebørn.

Leif er i mange år kommet på Hvidovre Stadion og ser stort set alle Hvidovre kampe. Parret er meget sociale og har siden de flyttede ind haft et nært venskab med flere af naboerne og andre i området. Og så ”elsker” de at rejse og har også et par gange været på ferie sammen med alle børn og børnebørn.

Merete ”dyrker” venskab med gamle venner og kolleger, mens Leif tidligere har gået til madlavning og i dag bl.a. dyrker bordtennis i Ældresagen.

Guldbryllupdagen fejres privat med familie og venner.kn-

menu
menu