Han fejrer 60 års- dagen ”over there”

Han fejrer 60 års-
dagen ”over there”

En kendt Hvidovreborger, tidligere aktiv i Hvidovre Bokse Klub, Søren Byberg Jensen, runder de 60 år på søndag den 13. august, og dagen bliver fejret ét eller andet sted mellem Chicago og Las Vegas sammen med hustruen Su.

Søren B. Jensen, der er søn af den engang så kendte “boss” i HBK og internationale kampleder, afdøde Knud Jensen. Søren stoppede dog boksekarrieren som ganske ung, da han fik en række jobmæssige opgaver i udlandet.

Han er uddannet i shipping fra ØK og har bl.a. været shippingman for Ø.K i næsten 11 år på oversøiske markeder, samt diplomat for Udenrigsministeriet i Saudi Arabien i 5 år, samt konsul i Sultanatet Oman i 3 år. I en lang periode var han udstationeret i Singapore, Australien, Oman og Saudi Arabien. Senere har fødselaren været eksportchef for bl.a. Arla Foods med ansvar for global eksport af Lurpak-smør.

Efter hjemkomsten har han bl.a. haft sit eget speditionsfirma Business Service på Gammel Kongevej på Frederiksberg i 10 år, men solgte forretningen for to år siden.

Søren B. Jensen er stadig meget sportsinteresseret. Han har - som sine afdøde forældre - været aktiv indenfor boksesporten, bl.a. som professionel boksedommer i en årrække, ligesom han er fodboldentusiast og lokal tilhænger af såvel Avedøre IF som Hvidovre Fodbold.

Søren B. Jensen og hans thailandske hustru Su fejrer den runde dag med en 14-dages tur til USA. Lørdag den 5. august fløj de til San Francisco, hvor de lejede en bil og kørte ned ad den berømte “Highway 1” langs Stillehavet til Los Angeles. Derfra flyver de til Chicago for at se en koncert med den store amerikanske sanger og pianist Billy Joel, hvorefter de flyver til Las Vegas. Her skal de bl.a. flyve i helikopter over Grand Canyon samt se koncerter med Rod Stewart og Britney Spears. Jo, de har meget at byde på “over there.

Søren Byberg Jensen

Søren Byberg Jensen

menu
menu