HELT UFORSTÅELIGT AT DET SKAL VÆRE SÅ DYRT!

HELT UFORSTÅELIGT AT
DET SKAL VÆRE SÅ DYRT!

Pensionisterne er nu tvunget til at træne mindre, hvilket vil ramme kommunes sundhedsbudget, mener BERIT KOLKO:

Mange glade pensionister træner gerne tre eller flere gange om ugen i vores gode motionscenter på Hvidovre stadion. Træningen i centret er indrettet og tilpasset til os ældre. Derfor har vi så meget glæde af at træne her.

Fra 1.juni er prisen steget markant til nu 8 klip for 180kr - dvs. 22,50kr pr gang. Trænes der tre gange om ugen bliver det 67,50kr pr uge - og for en måned over 300kr.

Det er der en god del pensionister, der ikke kan betale. Altså er de nødt til at træne færre gange om ugen i vores center.

Som ældre er det jo vigtigt at holde sig så meget i gang som muligt. God motion fremmer sundheden. Og veltrænede pensionister belaster ikke sundhedsbudgettet i nær så høj grad som de, der ikke motionerer. Derfor er det et problem, at prisen er blevet så høj.

I Fitness World er den normale månedspris 249kr om måneden - lige nu er der endda store rabatter. Men lad os tage normalprisen på 249kr. Denne pris indbefatter al holdtræning i Fitness World.

Hvorfor så dyrt?

Det er derfor uforståeligt for mig, at vi i Hvidovre Motionscenter skal betale så dyrt. Det er mit håb, at I politikere vil arbejde på at give os nogle rabatpriser for køb af f.eks. 30 træningsgange på en gang. Ellers vil der være færre, der har mulighed for at træne i vores gode center.

Så er der en anden ting. Hvorfor skal træningen fra kl. 7-14 kun være for pensionister? Lad det dog være muligt for alle at komme i det tidsrum. De betaler jo ligesom os andre.

Det er mit håb, at I politikere handler på ovenstående snarest.

Med venlig hilsen

Berit Kolko

Det er for dyrt at træne i Motionscentret, mener flere pensionister.

Det er for dyrt at træne i Motionscentret, mener flere pensionister.

menu
menu