Herrerne er på vej frem

Herrerne er på vej frem

Håndboldherrerne hentede en vigtig sejr over topholdet Ringsted

HÅNDBOLD: Når HIF spiller som et hold og arbejder for hinanden, kan de besejre de fleste hold i rækken. I lørdags blev det til sejr på 26-22 over topholdet Ringsted, der stillede ungt op og luftede de unge talenter. Klubbens bedste hold i 1. division spillede samtidig, så der var knap så mange af de rutinerede med.

Hvidovres træner Thomas Gundersen havde valgt at lufte hele bænken og på den måde holde alle spillere i gang, og det fungerede rigtig godt. Især i 1. halvleg, hvor kampen egentlig blev afgjort. HIF gik til pausen foran 13-7, og det var efter glimrende spil og et fremragende forsvar med målmand Christian Borup i overbevisende stil. Det sidste kvarter formåede Ringsted kun at score en enkelt gang, ellers var der lukket godt og grundigt ned. Høj kvalitet på forsvarsdelen.

Hvidovres skytter startede lidt trægt, men kom hurtigt efter det. Nicolai Elken er på vej tilbage til tidligere tiders form og træfsikkerhed, og det er et godt tegn for holdet. Det giver lidt mere at skyde med, når flere kan supplere hinanden. Kontrafasen var uhyre effektiv med en veloplagt Kasper Kurt Kristensen og så var fløjene rimelig effektive. Mikkel Leth og Frederik Hestbæk scorede begge vigtige mål.

De seks måls forspring holdt sig stort set med plus minus to mål gennem hele 2. halvleg. De sidste fem minutter blev lidt rodet og udisciplineret, og det kostede lidt på måltavlen. Men en god og vigtig sejr, som gerne må gentages i den næste udekamp i Korsør på søndag.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu