HIF ansætter ny talentansvarlig

HIF ansætter ny talentansvarlig

Christian Grønbæk tager over som talentansvarlig efter Christian Iversen

FODBOLD: I og med træner Christian Iversen ikke skal fortsætte som træner for HIFs 1. senior, har det også haft en konsekvens for talentudviklingen i Hvidovre.

- Vi er rigtig kede af, at Christian Iversen ikke fortsætter som talentansvarlig i HIF, fortæller Lars Cramer-Larsen fra klubben.

- Vi har været rigtig glad for det samarbejde vi har haft med Christian Iversen og har set en masse potentiale i de opgaver, han har løftet. Da vi fik at vide, hvor det bar han med Christian Iversen, satte vi vores apparat i gang, og kan nu med stor glæde orientere om, at træner Christian Grønbæk overtager talentudviklingsarbejdet. Christian Grønbæk har tidligere været træner i HIF, hvor han har stået i spidsen for 2. holdet for en del år siden. Han har P-licens, som er den højeste eksamen i DBU regi, og som betyder, at han må træne hold i superligaen...

- Jacob Kornerup og jeg har orienteret Hvidovre Fodbold A/S, og de er ligeså begejstret som os. Talentudvikling er et tæt samarbejde med Hvidovre Fodbold A/S, ungdom og ungsenior, så alle bakker op omkring den nye konstellation.

Christian Grønbæk er allerede i fuld sving med at få træner- og spillergrundlaget på plads, så vi er klar, når efterårets kampe går i gang...

menu
menu