HIF elsker at besejre AB

HIF elsker at besejre AB

Fredag aften kl. 18.30 er der igen underholdning på Kæmpernes Arena når AB kommer på besøg

FODBOLD: Med 1.073 tilskuere mod Skovshoved i sidste uge, bør der komme nogenlunde det samme antal, når modstanderen er AB. Akademikerne er et hold, som HIF elsker at besejre. Både de meget engagerede fans kan smædesangene om AB, og de øvrige ikke syngende fans er vant til at blive underholdt, når de to mandskaber møder hinanden. Det første møde i Gladsaxe endte 2-2 i en kamp, hvor HIF var bagud to gange. Her sørgede Kim Aabech og Malte Kiillerich for HIFs mål.

AB er hæmmet af, at deres anfører Rasmus Nielsen så rødt i kampen mod B93 og er derfor ikke med mod HIF. Det er selvfølgelig en svækkelse, men HIF skal jo gerne selv vise, at der reelt er en stor forskel på de to hold, som pointene også indikerer. AB ligger med ni point efter ni kampe, hvor HIF topper tabellen med 25.

- For os som hold gælder det om, at vi stepper op på alle parametre, konstaterer træner Per Frandsen.

- Det har ikke været helt optimalt i de seneste kampe, selvom vi har vundet. Niveauet har været lavt, hvor vi så heldigvis har de spillere, der kan gøre en forskel. AB har ligesom os næsten stillet med samme startellever, og det gør de givetvis igen på fredag bortset fra deres anfører, der er i karantæne. Vi laver nok heller ikke så meget om, for kampen er meget vigtig for os, og vi vil meget gerne vinde den kamp. Både for at holde AB fra oprykningsspillet og for at revanchere pointtabet i Gladsaxe...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu