HIF-farvel til 2. division trods sejr i sidste kamp

HIF-farvel til 2. division
trods sejr i sidste kamp

HIFs håndboldherrer måtte sluge "nedryknings-pillen" på en ringere målscore

HÅNDBOLD: Hvidovre håndboldherrer sluttede med manér i sæsonens sidste kamp i 2. division med en 26-25 sejr over et topholdene Næstved.

Men det var desværre ikke nok til at sikre holdets forbliven i divisionen, idet de nærmeste bundrivaler, Furesø Håndbold, også vandt; - det blev 26-23 mod Hillerød. De to klubber slutter med lige pointtal, men HIF med det dårligste.

- Det var en ganske god afslutning, hvor alle spillere kæmpede bravt, siger HIF`træner Thomas Gundersen. - Men vi har nok os selv at takke for nedrykningen, eftersom vi i løbet af sæsonen satte mange dumme point til og bl.a. tabte begge kampe til nedrykningsrivalerne Furesø Håndbold. Til gengæld har vi slået flere af topholdene, så spillerne har bestemt kvalitet.

Thomas Gundersen håber derfor på, at de fleste - og i hvertfald stammen på holdet - bliver trods nedrykningen til 3. division, så man hurtigt kan vende tilbage.

Stort nederlag

HIF`s damer i 3. division sluttede ikke uventet med et stort nederlag, 18-32 mod Ringsted, der også blev vinder af rækken. Damerne lander på en 8. plads. <CHARENTITY>8</CHARENTITY>m-

HIF's damer endte på en 8. plads.

HIF's damer endte på en 8. plads.

menu
menu