HIF gjorde rent bord

HIF gjorde rent bord

Vinder rækken suverænt og Kim Aabech er kåret til "årets profil" i 2. division foran Nicolaj Agger

FODBOLD: Hvidovre i den næstbedste række har været en realitet i et stykke tid. Til gengæld blev Kim Aabech kåret som årets profil i 2. division af spillere og kolleger gennem Spillerforeningen, hvor formand Thomas Lindrup overrakte prisen inden opgøret mod Jammerbugten blev sat i gang.

Opgøret endte med en 2-0 sejr til HIF på mål af Lasse Brandt Hansen på hovedstød efter præcist hjørnespark af Magnus Fredslund. Han bar anførerbindet i fravær af en skadet Frederik Krabbe og en karantæneramt Christopher Østberg. Han scorede selv til 2-0 i slutfasen direkte på en frisparksbold, der passerede venner og fjender og målmanden.

Hvidovre spillede en fremragende 1. halvleg, hvor alle duellerne om de løse bolde blev vundet. Der blev arbejdet hårdt af alle, og presspillet fungerede rigtig fint. 2. halvleg blev domineret af Jammerbugt, der gik lidt længere frem på banen og lagde presset på HIF. Det blev til et par fine muligheder, som målmand Oliver Korch tog sig sikkert af. Stor ros til Magnus Fredslund, der spillede fejlfrit i de første 45 minutter, men masser af fine afleveringer og gode løb for medspillerne. Aleksandar Lazarevic spillede aggressivt og pågående og må være forfærdelig at spille imod. Lasse B. Hansen hæver niveauet hele tiden, og det korte spil fungerer bare fint.

I det 61. minut var der sæsondebut til Frederik Emil Andersen: - Det er nøjagtig et år og en dag siden, jeg blev skadet, og jeg har arbejdet målrettet og intenst på at komme stærk tilbage. Jeg har trænet med truppen i fire uger, men det var min første kamp i et år. Det er tydeligt, at jeg ikke har den form, jeg var i, men nu er jeg i gang, og det er dejligt...

- Når de øvrige spillere på holdet går på ferie, knokler jeg bare videre med henblik på at blive endnu stærkere. Når så opstarten indledes bør jeg være ligeså stærk som de andre. Jeg ved, at der er en mental del, der lige skal overvindes. Man er stadig lidt bange for at gå ind i tacklinger af frygt for, at skaden skal springe op. Det gør den ikke, og det skal jeg lige have ind i hovedet. Tværtimod er det langt farligere, at gå halvhjertet ind i noget, for så kan det netop gå galt. Men jeg er tilbage, og jeg er glad og glæder mig endnu mere til 1. division...

Årets profil

- Når man er 34 år, tror mange, at man er færdig, men jeg er stadig sulten, fortæller årets profil i 2. division; Kim Aabech.

- Det er da super fedt, at blive kåret af med- og modspillere til årets profil i 2. division, og det gør mig rigtig glad, for det viser også, at jeg stadig vil noget med mit spil. Prisen deler jeg med holdet. Der er mange, der arbejder for mig i min frie rolle, og de er en stor del af prisen. De gør det nemmere for mig, så derfor er prisen funderet i en holdindsats...

- Jeg glæder mig over det hele, kommenterede træner Per Frandsen.

- Vi spillede rigtig godt i de første 45 minutter, hvor presset lå, hvor det skulle. Vi faldt så lidt i 2. halvleg, hvor Jammerbugt gik lidt længere frem på banen. De vandt duel boldene, og det gav dem et overtag. Vi kom så tilbage og fik spillet igen og at holde nullet og vinde, bliver vi aldrig trætte af...

ebo@hvidovreavis.dk

Kim Aabech blev hædret ved hjemmekampen som årets profil i 2. division. Divisionsforeningens formand Thomas Lindrup tv. overrakte prisen.

Kim Aabech blev hædret ved hjemmekampen som årets profil i 2. division. Divisionsforeningens formand Thomas Lindrup tv. overrakte prisen.

menu
menu