HIF skal lave deres svendestykke i Hobro

HIF skal lave deres svendestykke i Hobro

Men det bliver ingen let opgave mod det tidligere superligahold, der har spillet uafgjort mod bl.a. topholdene Lyngby og Helsingør

FODBOLD: Der lyder mange anerkendende ord om Hvidovres 1. divisionshold i øjeblikket, og den aktuelle andenplads i landets næstbedste række, foran flere detroniserede, men stortsatsende tidligere Superligahold, vidner også om at anerkendelsen i høj grad er berettiget.

Før landskampspausen blev oprykningsfavoritterne fra Lyngby sendt hjem med et 1-0 nederlag, efter en ”elektrisk” aften i Hvidovre

Vil kæmpe desperat...

Men nu venter der Per Frandsen og HIF en mere uvant kamp i Hobro fredag aften. Uanset at det jyske hold har mange med superligaerfaring og troede de skulle vende hurtigt tilbage til øverste lag, må HIF uden tvivl påtage sig rollen som favorit. Hobro er nemlig overraskende nok blevet et bundhold, der nu kæmper desperat for overlevelse, – en rolle Per Frandsen og HIF kender alt for godt, fra de sidste par sæsoner, hvor overlevelse var temaet.

Derfor kan en sejr i Hobro også være Hvidovres – og specielt trænerteamets svendestykke, hvor forvandlingen fra middelmådig 2. divisions- til tophold i 1. division, kan blive en realitet. Svendestykket ligger bl.a. i at komme fra et topopgør med 1.700 mennesker på hjemmebane, hvor modstanderen hedder Lyngby, – her kommer motivationen naturligt. Men når turen går til det ”mørke Jylland” en fredag aften mod bundholdet, skal spillerne vise at de ER et tophold. Kan HIF-spillerne vise at de kan tage til Hobro og vinde over et hold der ”kæmper for livet”, så viser de for alvor, hvor meget holdet har rykket sig i denne sæson. Den tidligere superligaklub har det nemlig med at drille holdene i toppen af tabellen, Hobro har således spillet uafgjort mod både Lyngby og FC Helsingør og såmænd også mod Hvidovre. I det modsatte opgør på Pro Ventilation Arena lykkedes det Hobro at få 2-2 i kampens sidste minut, hvor HIF ellers var foran to gange på mål af Fredrik Carlsen og Ahmed Iljazovski.

Ingen skal tro, det bliver en let opgave på fredag kl. 18.30 i Hobro. Kampen kan strames på TV – viaplay.dk –

ka-ma

menu
menu