HIF spillede som nat og dag

HIF spillede som nat og dag

Glimrende første halvleg - skidt anden halvleg trods overtal - møder Brabrand hjemme på søndag kl. 13

FODBOLD: Det var svært at forstå, at der var tale om samme mandskab, da HIF i Marienlyst tabte 2-3 efter føring på 2-0. Nogle vil kalde det et kollektiv kollaps, hvor andre vil hævde, at det bare er et synligt bevis på HIF's nuværende styrke og klare mangler.

HIF indledte fint med "dagholdet" i højt tempo med få berøringer og gode indbyrdes løb. Hjemmeholdet var under pres, og Casper Jensen satte endnu mere skub i foretagenet, da han tidligt bragte HIF i front. Marienlyst var sjældne gæster i HIF’s forsvar, og da Louka Andreassen bragte Hvidovre på 2-0, lå der en mindre overraskelse i farvandet.

Marienlyst havde vundet det første opgør i Hvidovre med 2-1, og muligheden for at betale det nederlag tilbage lå i luften.

Desværre blev hjemmeholdet inviteret tilbage i kampen på et straffespark begået af målmand Kasper Vilfort på selve baglinjen, hvor han ville skærme bolden ud over baglinjen. På en eller anden måde fik han bredt armene ud, og så faldt Marienlysts angriber. Dommeren pegede på pletten, og Marienlyst kvitterede. HIF fik en god mulighed for at bringe sig foran med to mål igen, da Jacques Sørensen fik afsluttet godt på hjemmeholdets målmand. Riposten nåede Frederik Krabbe ikke frem til, og så gik HIF til pausen med en smal 2-1 føring.

“Natholdet” kom til 2. halvleg uden gejst og mistede fuldstændig grebet om kampen. Uden at storspille fik Marienlyst udlignet og bragt sig foran 3-2, da de blev ramt af en udvisning.

Med omkring en halv time tilbage havde man forventet, at HIF bagud 2-3, ville satse og lægge pres på for at fremtvinge uafgjort eller i bedste fald en sejr. Marienlyst stod dybt og var velorganiseret, og HIF fortsatte i samme opstilling og i samme spillestil. Fire mand i den bageste kæde mod en enkelt fynsk angriber, indtil det 90. minut, hvor Jacques Sørensen og Frederik Krabbbe blev sendt frem i forreste linje. Christopher Østberg blev sendt tilbage i et 3-mands forsvar. En lidt sen disposition, hvis man vil vinde fodboldkampe.

Resultaterne i rækken ville ellers, at HIF med en sejr ville have blandet sig i topstriden, hvor kun Thisted er stukket af. HIF møder Brabrand på søndag, men nu ligner det en lidt ligegyldig kamp, hvor HIF har udspillet sin rolle i oprykningsspillet.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu