HIF tilbage i Københavnsserien

HIF tilbage i Københavnsserien

Målsætningen for holdet var klar og den blev indfriet sikkert ude mod Fremad Amager

FODBOLD: Med en rimelig sikker 4-1 sejr ude og over det andet tophold, Fremad Amager, sikrede HIFs divisionsreserver oprykning til Københavnsserien. Et mål, der var forventet og dikteret, og som blev nået efter en meget fin og underholdende kamp. Fremad Amager skulle vinde for at bevare sin chance, men på dagen var HIF bare et bedre mandskab.

At HIF kom bagud slog ikke benene væk under holdet. Tværtimod. Der blev hele tiden skabt chancer, og holdets topscorer Luka Dumic fik udlignet og skabt ro blandt de fremmødte tilhængere. 1-1 ved pausen blev til 2-1 og 3-1 ved Frederik Simson, inden Casper Jensen cemterede sejren. Jubelen kunne bryde løs, og alle var glade.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi bevarede konceptet og troen på egne evner, kommenterede træner Claus "Buller" Clausen. - Vi spillede med tålmodighed og lod bolden gøre arbejdet. Når vi spillede og kombinerede var vi en klasse bedre end Fremad, der dog hele tiden var farlige i omstillingsspillet, hvor de har nogle spillere, der kan gøre ondt på mange forsvar. Stor ros til alle spillere, der har været med til at løfte denne opgave. Man skal tænke på, at Søren Hagen og jeg stod med 10 mand i januar måned, og de har holdt sammen i med- og modgang. Vi har en masse vindere på det hold, og så har samarbejdet med A-truppen virkelig fungeret...

- De spillere, der er kommet ned, er alle kommet ind på holdet for at yde. Der er ingen, der har følt sig hævet over at skulle spille på 2. holdet, og så får hele holdet et godt skub i den rigtige retning. Nu spiller vi sidste kamp på lørdag kl. 13 hjemme mod Kastrup, og så træner vi ned.

- Jeg kender ikke min position til efteråret, så her afventer vi alle et udspil fra bestyrelsen, slutter den succesfulde træner.

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu