HIF udnyttede ikke mulighederne

HIF udnyttede ikke mulighederne

Alt for meget løb ud i sandet og angribernes indbyrdes aftaler synes ikke klare. Møder topholdet Thisted på søndag kl. 15 på udebane

FODBOLD: Kampen mod Kolding IF 2. påskedag blev en noget blandet oplevelse. Et drømmemål til HIF i en kamp, som HIF burde lukke, men desværre ikke har værktøjet til at gøre det. Det endte 1-1, da Kolding fik udlignet efter hjørnespark 12 minutter inde i 2. halvleg. Men en kamp, som HIF havde fuld kontrol over i godt en time, hvorefter det blev en mindre nedsmeltning med mange forkerte beslutninger. Et noget famlende HIF-mandskab gav Kolding troen på det, og de fik virkelig muligheden for at tage fra “Kæmpernes Arena”med fuldt udbytte.

Magnus Fredslund bragte HIF foran med et drømmehug fra 25 meters af sted. Bolden tordnede op i krogen, som stadionpersonalet ikke behøver at fjerne spindelvæv fra lige med det samme. Der havde været flere gode tiltag til chancer, men de to angribere Jacob Ingvarsen og Luka Dumic kom ikke i de rigtige rum. Der var en enkelt omstilling, hvor Nicolai Johannessen kom godt over venstrekanten, spillede bolden til Luka Dumic, der sendte bolden videre til Jacob Ingvarsen i fri position. Forholdsvis fri og upresset fik han afsluttet ved den ene opstander, hvor Koldings keeper fik bolden skubbet til hjørne. Hele første halvlegs bedste og mest gennemspillede HIF angreb.

Angriberduoen havde det svært. Når der blev inviteret til løb på den forreste stolpe, kom bolden ikke. Hvis det var i det bageste område, var kvaliteten af afleveringen ikke høj nok. Ærgerligt, da der blev arbejdet intenst for at skabe chancerne. Det meste løb desværre ud i sandet.

HIF var farligst, når der blev afsluttet fra distancen. Louka Andreassen og Daniel Thorup havde et par kvalificerede forsøg, men i stedet for 2-0 blev det 1-1. Herefter mistede HIF lidt momentum, og der blev i den grad taget løst og arrogant på det. Mange boldtab og forkerte beslutninger gav Kolding nogle gode muligheder, som de heldigvis for det meste bankede over Kasper Vilforts mål. Målmand Oliver Korch sidder udenfor med en brækket knogle i foden.

Der blev forsøgt med nogle udskiftninger, hvor først Jacob Ingvarsen og siden Luka Dumic blev skiftet ud. Aleksandar Lazerevic og Frederik Emil Andersen kom ind uden at gøre en forskel. Kort før tid forsøgte man sig så med en ekstra angriber i Casper Jensen, men her var kræfterne brugt.

Træner Christian Iversen: - Vi burde have ført med mere end det enlige mål, vi havde efter de første 45 minutter. Vi vinder så ikke så mange 2. bolde midt i 2. halvleg, og kvaliteten i det opbyggende spil dalede. Vi skiftede ud for at give mere vildskab i front og dermed lægge mere pres på deres bageste kæde. Det var en marginal succes. Men det vi leverede som hold, burde have været nok til en sejr...ebo


menu
menu