HIF viste kvaliteterne frem

HIF viste kvaliteterne frem

Brønshøj ”slap” med et 0-4 nederlag - HIF gæster Hillerød på lørdag kl. 15

FODBOLD: Hvis man i sine forberedelser til kampen i Hvidovre har lagt en god plan, som Brønshøj givetvis havde, blev den skudt i sænk forholdsvis tidligt i kampen. Det var tydeligt, at man ønskede at stå massivt og slå omstillingerne, men Hvidovres flotte opvisning i de første 40 minutter gav et utal af oplagte målchancer, to mål og et lille fald i niveau indenfor de sidste fem minutter. HIF vandt opgøret med sikre 4-0, som på dagen sagtens kunne have være blevet dobbelt så stor, hvis man havde været skarpere i den sidste fase.

Veloplagte Louka Andreasen satte sig i scene fra kampens start med gode indlæg, finurlige finter og skarpe afslutninger. HIF søgte kampen igennem at slå vinderafleveringer, og her var fejlprocenten lidt for stor. Det betød blandt andet at Kim Aabech blev sultet lidt i det første kvarter, men i sin frie rolle søgte han der hen, hvor bolden var og kom på den måde tilbage og ind i kampen.

HIF var dygtige til at lægge det første pres på Brønshøj, og det kunne de ikke spille sig ud af. De høje og dybe bolde endte hele tiden på Hvidovrefødder, og så kom der er et nyt pres på Brønshøjs mål. Den tidligere HIF-keeper Kasper Vilfort havde en travl aften med flere gode indgreb, men måtte kapitulere efter små 20 minutter, hvor en løs bold endte for fødderne af Louka Andreasen, der omsatte sikkert. Det blev starten på et kvarters skydetelt, hvor den ene store mulighed afløste den anden, tredje, fjerde og femte. Nicolaj Agger fik scoret til 2-0 efter en halv times spil, men en pauseføring på 4 eller 5-0 var ikke et skønmaleri af de første 45 minutter. Brønshøj havde et forsøg på overliggeren, så 5-1 var måske det rigtige billede.

Man kunne frygte, at HIF i lighed med kampen mod B93, gik ned i 2. halvleg, men her afgjorde Kasper Kristensen reelt kampen med et tidligt mål, hvor han lige fik skrabet bolden over målstregen. Med 3-0 på kontoen gik gassen gik stille og roligt af ballonen, og kvaliteten i det opbyggende spil skiftede en del. Der var nogle få lyspunkter, og et af dem var et godt opsat angreb, der endte i det bageste rum, hvor Nicolaj Agger befandt sig. Igen en god og sikker scoring af den bevægelige angriber, der nu er oppe på 6 mål for 6 kampe.

Outstanding

- Vi præsterede outstanding i de første 40 minutter, mente træner Per Frandsen efterfølgende.

- Brønshøj fik aldrig lov til at komme ud af feltet, og vi skabte så mange helt åbne chancer, at vi kunne have lukket kampen tidligere. Det blev så først i starten af 2. halvleg. Jeg var lidt bekymret for en gentagelse af B 93 kampen, men vi håndterede kampen klogt og fornuftigt. Der er altid ting, man kan gøre bedre, og her er det lige at veksle blandt andre diagonalboldene med en ekstra pasning, så fejlprocenten bliver mindre. Men en fantastisk sejr i en kamp, hvor vi dominerede på alle parametre...

- På lørdag skal vi en tur til Hillerød, der har fået en svær start på tilværelsen i 2. division. Vores tilgang til den kamp er klar. Konceptet er det samme. Respekten for en modstander er den samme, og så skal vi bare fortsætte den udvikling, vi er inde i. Kampen mod Hillerød er afslutter første halvdel af efteråret, og vi skal slutte godt af... ebo@hvidovreavis.dk

Træner Per Frandsen.

Træner Per Frandsen.

menu
menu