Hjerteforeningen i Hvidovre samler ind næste søndag

Hjerteforeningen i Hvidovre samler ind næste søndag

Over 466.000 danskere lider af hjerte-kar-sygdom. Du kan nu være med til at indsamle midler til forskning i nye behandlingsmetoder ved at bruge 2-3 timer næste søndag den 30. april

INDSAMLING. Du kan gøre en stor forskel for de 50.000 danskere, der hvert år rammes af en hjerte-kar-sygdom, når Hjerteforeningen afholder sin årlige landsindsamling den 30. april.

- Jeg håber rigtig meget, at så mange borgere i Hvidovre som muligt vil melde sig og tage familie, venner og kæreste under armen og samle ind, så vi sammen kan redde liv, siger Jann Larsen fra Hjerteforeningen.

Få timer gør en kæmpe forskel

2-3 timer tager det at være med til at samle ind til Hjerteforeningens arbejde. Og det batter. For bare 250 kroner kan en hjerteforsker f.eks. søge efter nye resultater i en time. Derudover går pengene til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, rådgivning og patientstøtte, som har en stor betydning for både den enkelte og for samfundet.

- Jo flere mennesker, der stemmer dørklokker, jo mere forskning inden for hjerte-kar-sygdomme. Men ikke kun dét. Vi ved, at det er hårdt at være pårørende, og derfor arbejder Hjerteforeningen hver dag på at skabe bedre vilkår for de pårørende, der også oplever en kæmpe omvæltning i livet, når hjerte-kar-sygdommen rammer, siger Jann Larsen.

Sidste år blev der samlet 3,8 millioner kroner ind ved Hjerteforeningens landsindsamling.

Sådan melder du dig

Meld dig som indsamling på indsamling.hjerteforeningen.dk eller sms HJERTEINDSAMLER til 1414 (alm. sms takst). Indsamlingen starter i Sundscenteret, Hvidovrevej 274, kl. 10, hvor indsamlerne for udleveret indsamlingsbøtter, rutekort mv.

menu
menu