Hockeygyser og Oktoberfest

Hockeygyser og Oktoberfest

ISHOCKEY: Hvidovre Fighters møder på fredag den 13. oktober klokken 19.30 Herlev Eagles på hjemmebane, men allerede klokken 16.00 åbnes dørene. I Allan Villadsen Ishockey Arenas baghave afholdes der Oktoberfest før og efter kampen. Ølsmagning, DJ’s og ikke mindst festklædte tyrolerpiger, skyder weekenden i gang.

Vitale point på spil

Inde på isen skal Hvidovre Fighters også helst have succes med at skabe en fest. En sejr vil sende hjemmeholdet op over Herlev Eagles i tabellen og give fornyet energi til et Fighters-hold, der trods mange gode præstationer, har fået for få point ud af sæsonens anstrengelser. Peter Enehag har alle spillere til rådighed, og vil lette både holdets og stabens arbejdsbetingelser, hvis en sejr hives i land. Første kamp mellem de to hold sluttede 4-3 til Herlev, og der er god grund til at tro, at kampen fredag aften bliver lige så tæt.

Fest med Fighters

Oktoberfesten er et tiltag, som Hvidovre Fighters håber på, vil blive godt modtaget af byens borgere:

- Vi tager 100 kroner for arrangementet, det inkluderer fem smagsprøver af kvalitetsøl, dygtige DJ’s og flotte tyrolerpiger. Restaurant Halvleg tænder op i grillen, så der er pølser og flæskestegssandwich til rimelige priser. Vi vil gerne forkæle Hvidovres borgere med et festligt arrangement, som forhåbentlig også forplanter sig til tribunerne under kampen, hvor spillerne vil gøre alt for at føje positivt til festlighederne, fortæller Jesper Kristoffersen fra Hvidovre Fighters.

Klubben oplyser videre, at billetter til arrangementet kan bestilles via Billetto eller MobilePay.

Hvis man vil nøjes med ishockeykampen, er der stadig gratis adgang for de første 800 Hvidovre-borgere.

menu
menu