Hvad er det der foregår?

Hvad er det der foregår?

Åbent brev til forligspartierne bag ændringsforlaget vedrørende drift af Hvidovre Motionscenter

Stor var min forundring, da jeg var oppe og træne i Motionscentret i dag. Her lå en skrivelse fra Hvidovre Atletik & Motion (HvAM). I den indkalder de brugerne af Motionscentret til et dialogmøde den 28. maj. Formålet med mødet er at undersøge om der er opbakning bland de nuværende brugere, til videre forhandling med Hvidovre Kommune.

HvAM vil gerne benytte Motionscentret fra kl. 07.00 til 22.00 på hverdage og kl. 06.00 - 22.00 lørdag og søndag. Prisen for at træne i de pågældende tidsrum er sat til 100 kr. per. Måned, for ubegrænset brug. Jeg er klar over at HvAM er en forening, men prisen er kun mulig på grund at tilskud fra Kommunen (læs; borgere i Hvidovre herunder de nuværende brugere af Motionscentret).

Jeg har stor respekt for HvAM’s initiativ, men hvad er det der foregår? Hvidovre Kommune har lagt en skrivelse i Motionscentret, hvori der redegøres for pensionisternes fremtidige anvendelse af Centret. Heraf fremgår det at pensionisterne kan træne hverdage mellem kl. 0700 - 14.00 til en pris på 180 kr. for otte gange. Hvor er rimeligheden og logikken henne? Det fremgår ligeledes at Motionscentret er lukket for pensionisterne, i hele Juli måned. Hvor har man tænkt sig vi skal gå hen og træne i den periode? Det fremgår i øvrigt ikke af skrivelsen hvad der skal ske med Holdtræningen.

Hvad er egentlig Hvidovre Kommunes agenda? Skal vi alle melde os ind i en forening for at bevare adgangen til Motionscentret, eller skal vi danne vor egen forening og søge kommunen om tilskud.

Jeg synes oprigtigtalt ikke at de ansvarlige politikere kan være sagsforløbet bekendt.

Venlig hilsen

Connie Andersen Skippervej 10A Bruger af Motionscentret gennem 42 år

menu
menu