Hvert skridt tæller, når du deltager i Stafet For Livet

Hvert skridt tæller, når du deltager i Stafet For Livet

Vil du være med til en 24-timers holdstafet den 1.- 2. september, hvor du kan gøre en forskel? Det handler ikke om at komme først, men om at gå sammen for en fælles sag

Stafet For Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Stafetten varer 24 timer for at symbolisere at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft.

Fighterne ved hvad det vil sige at kæmpe

Æresgæsterne ved stafetten er Fighterne, og der vil være helt særlige aktiviteter og underholdning dedikeret til Fighterne. Du er Fighter, hvis du er nuværende eller tidligere kræftpatient. Fighterne går den første runde på banen sammen - dette er Fighterrunden. Når du deltager som Fighter, giver du andre håb og styrke til at kæmpe deres personlige kamp og viser sammenhold i den fælles kamp mod kræft. Når solen går ned, vil der være en smuk og rørende lysceremoni. Her vil der blive tændt levende lys i små papirsposer, hvor du kan skrive et navn, en hilsen eller dekorere posen, for at mindes eller støtte en du har kær i kampen mod kræft.

Tilmeld et hold

Stafetten foregår i hold, som man tilmelder på forhånd. På denne måde kan du og dine nærmeste støtte kampen mod kræft, samtidig med at I hygger jer sammen. Hvert hold skal have mindst én deltager på banen under hele stafetten. Man bestemmer selv tempoet til Stafet For Livet, så om du går, løber eller kravler rundt på banen, det er helt op til dig selv.

Tilmeld dit hold og find yderligere information om Stafet For Livet på stafetforlivet.dk/stafet/hvidovre eller følg os på Facebook: Stafet for Livet - Hvidovre.

menu
menu