Hvidovre Fjernvarme er igen klar med pakkeløsningstilbud

Hvidovre Fjernvarme er igen klar med pakkeløsningstilbud

Hvidovre bliver endnu grønnere med nyt fjernvarme-pakkeløsningstilbud i 2022

– Efter afslutningen på fjernvarmens pakkeløsningskampagne i 2021, har vi fået flere henvendelser fra borgere, bosiddende i Hvidovres fjernvarmeområder, der gerne vil have en pakkeløsning. Samtidig oplevede vi en stor efterspørgsel på pakkeløsningen under kampagnen.

Sådan fortæller Henrik Berg, næstformand for Hvidovre Fjernvarmeselskab.

Langt over 100 sagde ja til at få installeret fjernvarme med en pakkeløsning i 2021, og kan nu bidrage til at gøre Hvidovre endnu grønnere.

– Det er årsagen til, at bestyrelsen i Hvidovre Fjernvarmeselskab enstemmigt har besluttet, at fjernvarmens pakkeløsning skal tilbydes igen i 2022...

– I fjernvarmen har vi en tydelig ambition om at bidrage til at gøre Hvidovre grønnere, og det gør vi bl.a. ved at gøre det nemt og trygt for parcelhusejerne at udskifte deres olie- eller naturgasinstallation med fjernvarmens pakkeløsning, fortsætter Henrik Berg.

– Vi har desuden besluttet i bestyrelsen at drøfte efter pakkeløsningskampagnen i 2022 om kampagnen skal gentages i 2023. Hvorvidt kampagnen gentages i 2023, afhænger af hvor stor efterspørgslen på pakkeløsningen er i 2022.

Tilbydes i januar & februar

Henrik Berg fortæller, at;

– Fjernvarmens pakkeløsningskampagne løber i januar og februar 2022. Det betyder, at hvis man bor i et af Hvidovres fjernvarmeområder og gerne vil have en pakkeløsning, skal man slå til i disse måneder enten via vores hjemmeside eller ved at tage direkte kontakt til os...

– Men hvorfor vælge en pakkeløsning?

– Fordelene ved fjernvarmens pakkeløsning er, at det er nemt og trygt for parcelhusejerne, fordi vi sørger for al koordinering med entreprenøren og VVS’eren. Resultatet er et nyt fjernvarmeanlæg og en ny varmtvandsbeholder, der er nøje udvalgt af vores eksperter på fjernvarmeområdet. Samtidig har parcelhusejeren gjort en forskel for klimaet, fået et selvkørende anlæg med automatisk klimastyring, der har en lang levetid og er driftssikkert. Oven i hatten medfølger en gratis serviceordning, hvor fjernvarmeanlægget tjekkes hvert andet år – det gør det nemt, det giver tryghed og en god varmeøkonomi.

– Til dem, der ikke finder en pakkeløsning attraktiv, fordi de selv vil stå for indhentning af tilbud på VVS-delen og fjernvarmeanlægget, samt selv vil stå for koordineringen, kan stadig få fjernvarme. Her kan vi hjælpe med selve etableringen af stikledningen i samarbejde med entreprenøren. Det er vores standardtilbud, og derfor noget der tilbydes hele året, slutter Henrik Berg.

Kan skrives op nu!

For mere information om priser og finansieringsmuligheder, henvises der til fjernvarmens hjemmeside www.hvidovrefjernvarme.dk.

Interesserede kan allerede skrives op i dag, som interesseret i fjernvarmens pakkeløsning - hvis man bor i et af Hvidovres fjernvarmeområder. Det kan ske på fjernvarmens hjemmeside eller ved at tage telefonisk kontakt. Tilmeldingen er ikke bindende, men betyder blot, at man sender en kontrakt, så snart pakkeløsningstilbuddet starter i januar 2022. Derefter kan man vælge hvorvidt man vil underskrive eller ej. Bemærk, at du skal bo i et fjernvarmeområde i Hvidovre, for at kunne blive skrevet op til pakkeløsningen.

Beboere i et område uden fjernvarme, har du mulighed for at blive skrevet op som interesseret i fjernvarme. Dette gøres ligeledes over fjernvarmens hjemmeside.

Henrik Berg: – Fjernvarmen skal gøre vor by grønnere!

Henrik Berg: – Fjernvarmen skal gøre vor by grønnere!

menu
menu