Hvidovre fortsætter bare stimen

Hvidovre fortsætter bare stimen

Det er svært at se hvem der skal stoppe HIF i øjeblikket - måske Brønshøj på fredag kl. 18.30 på Hvidovre stadion?

FODBOLD: Det var HIF der for tredje gang indenfor kort tid fik besejret Frem. Først i en testkamp, siden i pokalen og denne gang i turneringen. HIF vandt lørdagens opgør med 2-0 på mål af Alexandar Lazarevic og Louka Andreasen i første halvleg.

Allerede efter 4 minutters spil sendte Louka Andreasen et hjørnespark ind i hovedet på Kim Aabech, der headede bolden videre til Alexandar Lazarevic, der kunne score fra tæt hold. HIF fortsatte det enkle og målrettede spil, der tvang hjemmeholdets målmand til flere gode redninger godt hjulpet af et heroisk kæmpende forsvar.

Efter 36 minutters spil gjorde Louka Andreasen det til 2-0, da en god kombination mellem Kim Aabech og Kasper Kristensen endte med en retur til Nicolaj Agger, der med stort overblik og ro sendte bolden på tværs af feltet til en helt fri Louka Andreasen. 2-0 og fuldt ud fortjent. Medens der blev spillet fodbold var HIF bare en tand bedre end Frem, der blev lukket ned i og omkring feltet.

Der kom lidt grus i maskineriet, da den meget famlende dommer ikke kunne finde en linje. Der var fem pædagogiske samtaler til holdene efter situationer, der burde have medført gule kort. Alle slap for nærmere tiltale, og det frustrerede begge hold. Endnu "sjovere" blev det, da dommeren så pludselig fik gang i kortspillet fra starten af 2. halvleg. Det, der var tilladt i de første 45 minutter, var nu forbudt og gav advarsler samtidig med, at der blev begået nogle frispark, der bare blev afvinket.

HIF fortsatte dog det gode spil og skabte flere store og åbne chancer, der bare ikke blev omsat i mål. De mange gode ting, blev ikke gjort færdig, og da Frem så indledte de sidste 45 minutter mere fysisk, blev det meste en lidt rodet affære. Frem kæmpede sig ind i kampen og fik lagt et tungt pres på HIF, der svarede igen med en super defensiv, der kun lod sig overliste en enkelt gang, og her var målmand Mikkel Hasling igen på plads.

HIF var bedst, når man spillede bolden rundt. De dybe afleveringer var lidt bedre og med lidt mere snert end tidligere, så på mange punkter er der fremskridt.

Det er svært at se et hold i rækken, der kan stoppe HIFs sejrsrække. En kandidat er fredagens modstander fra Brønshøj, der lagde fint ud med to sejre i turneringen, men siden har mistet terræn. Den spændende kamp begynder kl. 18.00 på Hvidovre stadion.

- Jeg er super tilfreds med at vinde 2-0 i Valby Idrætspark. Ellers var jeg da et skarn, lød det fra træner Per Frandsen efterfølgende. - Som i så mange af de øvrige kampe skaber vi mange muligheder. Det skal bare også gøres færdigt. Vi kører godt som hold i øjeblikket, og vi har den rigtige tilgang til vore kampe. Brønshøjkampen bliver ingen undtagelse, selv en såret "hveps" kan være farlig. Men vi skal spille på Kæmpernes Arena, og det skal Brønshøj få at mærke. Vi kommer med alt for at vinde den kamp også...

ebo@hvidovreavis.dk

Malte Kiilerich Hansen er virkelig tilbage med stor styrke, ro og overblik.

Malte Kiilerich Hansen er virkelig tilbage med stor styrke, ro og overblik.

menu
menu