Hvidovre langt fra niveauet

Hvidovre langt fra niveauet

HIF var næstbedst til det meste omkring en fodboldkamp undtaget målmandsposten

FODBOLD: Træningskampen ude mod HIK endte uafgjort 1-1. Træner Per Frandsen har en aftale med de to målmænd; Mikkel Hasling og Oliver Korch, der går ud på, at de skiftes til at vogte målet. Første testkamp tog Mikkel Hasling sig af, og i lørdags var det så Oliver Korchs tur. Det gjorde han fremragende, og det er vigtigt, at klubben på den måde råder over to målmænd med stabilt og højt niveau.

HIF indledte kampen med Oliver Korch på mål og med Daniel Thorup, Frederik Krabbe, Jacques Sørensen og Nicolai Johannessen.

På midten huserede Louka Andreasen, Magnus Fredslund, Kasper Kristensen og Casper Jensen. Helt i front lå Lasse Brandt Hansen og Alexandar Lazerevic.

- Jeg er meget tilfreds med det, som Oliver Korch præsterede, mente træner Per Frandsen efterfølgende.

- Han var vores klart bedste mand og holdt os inde i kampen med to redninger i mand til mand situationer alene i første halvleg. Vi var bare næstbedst til det meste og langt fra det niveau, vi normalt kan spille på. HIK er et dygtigt og klogt spillende hold, der gerne vil have bolden meget, og det gav vi dem lov til. Vi var langsomme, dårlige med bolden, vandt ingen nærkampe og hele tiden et skrift bagefter. Vi fik aldrig lagt det pres, vi skal, og sætter vi overliggeren højt, var vi ikke i nærheden af den i lørdags. På den anden side spillede vi 1-1, og det er vel ikke så skidt på en dårlig dag. En fantastisk testkamp, hvor vi alle fik et "wakeup call", og det er træningskampe jo også en del af. HIK bragte sig foran, men Jacques Sørensen udlignede kort efter på en løs chance efter hjørnespark...

- Det bliver næppe nemmere på lørdag, hvor vi kl. 10.30 i Sundby møder Fremad Amager. Vi fik mere ro på bolden i 2. halvleg, hvor HIK begyndte at blive trætte, og hvor vil skiftede Frederik Antonsen, Lirim Qamili, Kim Aabech og Christopher Østberg ind...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu