HvidovreBibliotekernes ”Sommerbog”

HvidovreBibliotekernes ”Sommerbog”

- et hot tilbud i Hvidovre

HvidovreBibliotekerne inviterer igen alle læsende og lyttende mellem 7 og 14 år til at være med i sommerbogen. Sommerbogen er et samarbejde mellem landets børnebiblioteker og biblo.dk

Sommerbogen er en del af Hvidovre kommunes sommerferietilbud ”Aktiv sommer.”

Sommerbogen 2016 starter fredag d.16. juni og lørdag slutter den 26. august.

For at være med skal børnene læse eller høre tre bøger.

Når de har gjort det, skal de anmelde bøgerne på biblo.dk. De skal bruge deres uni-login for at komme ind på biblo.dk Det er det log in, de bruger i skolen.

På biblo.dk anmelder børnene de bøger, de har læst/hørt , printer deres læsekontrakt ud og afleverer den på børnebiblioteket.

Børnene kan også få en papirkontrakt. Den henter de på biblioteket.

Når de har gjort det, kan de få en gratis bog på enten Avedøre bibliotek eller på Hovedbiblioteket.

Børnene kan vælge mellem alle de spændende bøger, som børnebiblioteket har indkøbt, På den måde får alle deltagende deres egen sommerbog.

Børnene må læse både skøn- og fagbøger og tegneserier. En del børn ”læser” med ørene, derfor er lydbøger også helt i orden.

Biblio.dk er et site for alle landets børnebiblioteker . Her kan børnene læse om bøger, se film, spille spil og meget andet.

På biblo.dk er der i løbet af sommeren mange sjove konkurrencer med gode præmier på spil.

- Vi håber at se rigtig mange læsende og lyttende børn på biblioteket i sommer og vi vil gerne hjælpe med at finde en god bog eller tre, lyder det fra Hvidovrebibliotekerne.

menu
menu