Hvidovreislæt ved EM i fodtennis

Hvidovreislæt ved EM i fodtennis

Når der den 16. – 20. november 2017 spilles EM i fodtennis i Rumænien for kvinder, herrer og juniorer kan Hvidovre stolt heppe på hele to lokale spillere. Både Christian Haahr Østermark og Signe Mertins er nemlig udtaget til det danske landshold, som på forhånd er blandt favoritterne.

Christian har efterhånden mange års erfaring på fodtennisbanen, og skal, som anfører for herrelandsholdet, styre holdet frem mod Fodtennis Danmarks målsætning om en semifinaleplads. 14årige Signe, derimod, er det helt unge talent, som er udtaget til sin første slutrunde. Udover at være udtaget til juniorkategorien, bliver hun en del af det kvindeseniorhold, som sidste år vandt sølv ved VM.

”Signes store fodboldkundskaber har hun lynhurtigt omsat til fodtennis’ lidt anderledes teknik, og er samtidig en meget hurtig spiller. Vi glæder os rigtig meget til at følge hendes udvikling – både under EM, men bestemt også fremover”, siger anfører for kvindelandsholdet, Camilla Friberg, der dog godt er klar over, at Signe Mertins samtidig spiller en væsentlig rolle på Hvidovre IF’s U16 pigehold (fodbold). En klub, hvor også Christian har sin fortid.

Ved EM spilles i følgende discipliner: kvinde-single, -double og -triple, herre-single, -double og -triple, senior mix-double og -triple, herrejunior-single, -double og -triple samt U21 mix double og -triple.

Den danske trup består af Morten Pedersen, Christian Østermark, Henrik Friberg, Jonas Lindberg, Simon Linde, Christian Norring, Camilla Friberg, Anna Friberg, Tenna Nyland, Sofie Kjeldager og Signe Mertins. Truppen ledes af træner Anders Schak Bossen.

Fodtennis

Fodtennis

menu
menu