Hvidovres vej fra fortiden til nutid

Hvidovres vej fra fortiden til nutid

Kom til Ældre Sagen i Hvidovre C torsdag den 24. maj og hør om Hvidovre Lokalhistoriske Selskabs arbejde

Indrømmet. De fleste af os holder af og værdsætter vores nutid. Måske med enkelte forbehold. Og det kan undertiden føre til, at man lader tanker gå bagud til de gode, “gamle” dage.

Men hvordan var disse “gamle” dage, og hvorfor og hvordan har lokalsamfundet udviklet sig? Hvad var baggrunden for, at Hvidovre på relativt få årtier ændrede sig fra et lille beskedent landsogn til en moderne storkommune? Var det, som der synges i Hvidovre-valsen: “her du sundhed hente” og “det er Hvidovres luft der dur”?

Har du lyst til at snuse til eller fordybe dig i denne lokalhistorie, så kom til Ældre Sagens lokaler i Hvidovre C torsdag 24. maj kl. 14-16. Her vil repræsentanter fra Hvidovre Lokalhistoriske Selskab fortælle om, hvordan man sammen med Forstadsmuseet formidler Hvidovre og Avedøres lokalhistorie. Hvidovre Lokalhistoriske Selskab, der i år fylder 40 år, er en privat forening, der assisterer med deltagelse i mange forskellige fælles arrangementer og står bag lokalhistoriske udgivelser og anden formidling af den lokale historie, Har du lyst til at deltage i Selskabets arbejde og aktiviteter, kan du melde dig ind på mødet.

Prisen for at deltage i mødet, incl. kaffe og kage, er kun 40 kr. Tilmeldig via Ældre Sagens lokale hjemmeside, eller kom eller ring til kontoret 36 47 85 15 i åbningstiden.

menu
menu