I ved ikke hvor meget der er skåret ned!

I ved ikke hvor meget der er skåret ned!

Undertegnede har flere gange, gået og spekuleret på, om dem der hele tiden taler om skattelettelse, skulle prøve at få en blodprop i hjernen, som jeg fik i 2004, så ville de opdage, hvor meget der er skåret ned på dette område!

Da jeg fik en blodprop den gang, blev jeg med del samme kørt til Glostrup Hospital, og kort tid efter var jeg i gang med genoptræning, senere var jeg så heldig, at komme til Montebello i Spanien, hvor der lige fra man stod op fik intensiv genoptræning over flere dage.

Da jeg kom hjem, fik jeg anbefalet Vejlefjord genoptræning, og varmtvandsbade. Til sidst kunne jeg gå igen og cykle, - desværre fik jeg efter tre år en ny blodprop, og måtte starte helt forfra, - men jeg opfatter det som om, der er skåret meget ned på hele dette område, - da jeg fik en.

Ny blodprop, skete der ikke ret meget, og da jeg søgte om at komme til Montebello, kom jeg på en venteliste, foreløbig er der gået et halvt år, og jeg regner med at jeg stadig er på venteliste, og at jeg en dag hører noget om, hvordan det forløber, indtil nu, er der kun selvoptræning, i vintermånederne, så nu håber jeg at det kan gøres noget ved blodproppen.

Så jeg er kommet til den erkendelse, at dem der hele tiden snakker om skattelettelser, ved ikke hvor meget der er skåret ned på dem der får blodpropper, som flere og flere får, fordi vi lever i et stresset samfund.

Med venlig hilsen

Skjold Elken,

Claus Petersens Alle 18A

menu
menu