Igen god musik i Rådhusets gårdhave

Igen god musik i Rådhusets gårdhave

Musikgruppen ”Old Stars” leverer underholdningen i Rådhusets gårdhave på lørdag den 12. august

Hvidovre Musikråd inviterer igen i år til sommerkoncert i Rådhusets Gårdhave. I år vil de rutinerede musikere i “Old Stars” underholde med en lang række populære numre.

Når “Old Stars” står på scenen midt i august, er musikken og underholdningen absolut helt i top. Musikgruppen består af fem yderst rutinerede musikere fra København og Sydsjælland.

Gruppen spiller alle former for dansemusik, som spænder over hele fem årtier. Du kan høre de mest populære musiknumre og stort set alle stilarter af musik, fra rock, pop og reggae til blues og meget mere. Alt bliver udført professionelt af dette velklingende og utroligt sammenspillede band.

“Old Stars” har underholdt i stort set hele Danmark over en meget lang årrække. Bandet har været på plakaten igen og igen hos mange større virksomheder, foreninger samt byfester rundt i hele landet.

Det er en gruppe, der formår at komme langt ud over scenekanten, når de underholder deres store, faste publikum. Dette skyldes ikke mindst forsanger og guitaristen Palle Larsen, der denne lørdag bliver bakket utrolig flot op af saxofonist Niels Harrit (bl.a. kendt fra rockgrupperne The Maxwells og Peter Bellis SEVEN SOUNDS, fra det danske bluesnavn Ken Linding i start-1990erne, samt fra det legendariske band BLAST, hvor Niels var fast medlem i 1980-1986).

Bandet består af: Niller på bas og korsang, Erling på trommer, Palle på sang og lead guitar, Ole på keyboard og korsang - og til ikke mindst Niels på saxofon.

Koncerten foregår på lørdag den 12. august i gårdhaven ved Hvidovre Rådhus. Dørene åbner kl. 13.00, og der vil være musik fra kl. 14.00 til 17.00 med pauser. Det vil også være muligt at købe mad og drikke. I tilfælde af regn rykkes koncerten indendørs. Billetter koster 60 kr. inkl. gebyr og kan købes via Billetlugen eller på Hovedbiblioteket. Koncerten er arrangeret af Hvidovre Musikråd.

Gårdhaven danner igen rammen om en hyggelig koncert.

Gårdhaven danner igen rammen om en hyggelig koncert.

Gårdhaven bliver igen i år rammen om en koncert, arrangeret af Hvidovre Musikråd.

Gårdhaven bliver igen i år rammen om en koncert, arrangeret af Hvidovre Musikråd.

Old Stars

Old Stars

menu
menu