Igen jule- og kunstmarked i Rytterskolen

Igen jule- og kunstmarked i Rytterskolen

Igen i år vil foreningen De Kreatives Klub holde juleudstilling her i november måned i Rytterskolen på Hvidovre Kirkeplads.

- Nogle af vores ældre medlemmer kan desværre ikke deltage mere, men nye er kommet til med spændende ting, fortæller Jane Johansen. - Vi har masser af fine ting, som vi har hygget os med at lave igennem årene. Der er strik, huer, sokker, vanter m.m. af Inger, - strik, miljørigtige karklude m.m. af Hanne, pileflet, keramik af Kirsten, kræmmerhuse, smykker m.m. af flettet cykelslanger, tasker syet af traktordæk samt strikkede halstørklæder af Lone, glas af Lena, patchwork og hæklerier af Jane, - og meget andet...

Alle er velkomne i de gamle, hyggelige lokaler på Rytterskolen Der er gratis adgang, kaffe og te på kanderne, og der serveres også et par æbleskiver.

- For mange er det jo blevet en tradition, og det vil glæde os meget, hvis både nye og gengangere vil rive et par timer ud af kalenderen og komme og hygge med os. Tag gerne venner, familie og bekendte med - ja alle der skulle have lyst.

Markedet er åbent torsdag den 16. og fredag den 17. november fra kl. 15 til 19, lørdag og søndag den 18.-19. november fra kl. 10 til 15.

menu
menu