Ikke nødvendigt at løbe stærkt i ”Hvidovreløbet”

Ikke nødvendigt at løbe stærkt i ”Hvidovreløbet”

Tilmeldingen til årets motionsgadeløb ”Løb mod narkotikaen” er i fuld gang

- Så er tilmeldingen til årets store motionsløb, “Hvidovre løber mod narkotikaen”, der i år finder sted søndag den 24. september, i fuld gang, og det tegner til at folk i Hvidovre igen har taget dette løb til sig, siger en glad løbsarrangør Per Arild fra Hvidovre Lions. De første tilmeldinger er begyndt at tikke ind, og det er vi glade for, idet det ser ud til at mange små og store benytter dette løb til at få en god motion, samtidig med at de hjælper os i vort arbejde med at bekæmpe det stadig stigende misbrug af narkotika og andre rusmidler.

Det er ingen betingelse at man løber stærkt, det er mere vigtigt at få rørt sig, og at have en hyggelig søndag formiddag i selskab med andre løbeglade Hvidovreborgere.

Borgmester og Pondus

Der er som sædvanlig både en 5 og en 10 km. rute for de voksne, og en 2 km. rute for børn under 13 år. Børnene starter kl. 10.00 og de voksne en time senere kl. 11.00, og i år vil det være selveste Hvidovres borgmester Helle Adelborg der fyrer startpistolen af.

Til at starte børneløbet får hun hjælp af løbets hovedsponsor, Danske Banks maskot PONDUS, der vil være til stede både før og efter børneløbet, og der hygge sig med børnene.

Filialdirektøren i Danske Bank Hvidovre, Karsten Wegner, fortæller at man har været så glade for samarbejdet med løbsarrangørerne, at man slet ikke var i tvivl om, at dette samarbejde skulle fortsætte også i år.

- Vi har ved at stille Pondus til rådighed igen i år, forsøgt at gøre opmærksom på,at vi i Danske Bank har fået en ny løsning på problemet med lommepenge til børnene. Lommepenge-løsningen består af en app, og et lommepengekort til barnet. Løsningen er målrettet til børn mellem 8-12 år. Barnet får en lommepenge app, der giver overblik over barnets penge i banken. Forældrene styrer lommepengene, og kan overføre penge til barnets konto, og samtidig få besked om barnets brug af lommepengene. Dette nye tiltag vil man gerne fortælle mere om, enten på løbsdagen, eller ved et besøg i banken.

Til vinderne i børneløbet er der medaljer til alle deltagere, men også en ekstra medalje til nr. 1-2 -3 i de forskellige grupper.

Løbets anden sponsor, nemlig Martin Optik i Bredalsparkens Butikscenter, har igen i år udsat 4 lækre sportssolbriller af mærket Oakley, til de 4 vindere af de voksnes løb på 5 og 10 km. for både damer og herrer.

Fine lodtrækningspræmier

Udover præmierne til de hurtigste, er der masser af præmier skænket af de handlende i Hvidovre, der heldigvis støtter godt op om arrangementet. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at deltage, hvad enten men er stavgænger, eller bare har lyst til at gå en frisk formiddagstur ad Hvidovres stille villaveje.

Pokal til de største hold

Der vil også i år være mulighed for at tilmelde sig som et hold, og til det største hold for både børn og voksne, vil der være en pokal udsat af Hvidovre Avis. Sidste år blev børnepokalen vundet af Børnehuset Krogstens Have, og de voksnes pokal blev vundet af "Madholdet". Mon ikke der er nogen der har lyst til at prøve at fravriste dem pokalerne ved at stille med et større hold.

Tilmelding: Prisen for at deltage, er 50,- kr. for børn op til 13 år, og 100,- kr. for voksne. Man kan gå ind på Hvidovre-Atletik.dk , og der blive guidet til hvordan man melder sig.

Altså frem med løbeskoene, og få en hyggelig søndag sammen med andre løbeglade Hvidovreborgere på vejene rundt om Hvidovre Stadion, slutter Per Arild.

menu
menu