Informationsmøde om lungekræft

Informationsmøde om lungekræft

Patientforeningen Lungekræfts lokalafdeling i Hvidovre afholder informationsmøde den 21. februar 2018 klokken 17.00

Patientforeningen Lungekræft inviterer alle interesserede - patienter, pårørende og andre til at mødes med ligestillede i ny lokalafdeling i Hvidovre. På mødet vil formanden for patientforeningen Lungekræft Lisbeth Søbæk Hansen besvare spørgsmål om sygdom og behandling, samt hvilke muligheder man som patient og pårørende har for hjælp og støtte under og efter et sygdomsforløb. Endvidere vil to bestyrelsesmedlemmer Steen Blikdorf samt Birgit Rørvold være tilstede. De vil fremover være tilstede i lokalafdelingen.

Lokalafdelingen vil fremover holde åbent hver 3. onsdag i hver måned.

- Vi oplever, at rigtig mange patienter og pårørende går rundt og tumler med en masse spørgsmål, som de af den ene eller anden grund ikke har fundet svar på. Ved at afholde disse åbne møder, giver vi både patienter og pårørende mulighed for at komme og få svar på de spørgsmål, de har, eller blot lytte til andre i samme situations erfaringer, bekymringer og gode råd. Ingen spørgsmål er for små eller irrelevante, og ofte kan det være en stor lettelse at få dem stillet og for andre at høre, at man ikke er den eneste, der går rundt med uforløste spørgsmål, tanker og bekymringer, fortæller Lisbeth Søbæk Hansen.

Mødet afholdes på næste onsdag den 21. februar kl. 17.00-20.00, Hvidovre Sundhedscenter, Hvidovrevej 274, 2650 Hvidovre. Der bydes på kaffe, the og samt en sandwich i forbindelse med mødet.

Deltagelse er gratis. Læs mere på lungekraeft.com

menu
menu