Jul på Teater Vestvolden

Jul på Teater Vestvolden

Jul er tid til teater, og der er masser af juleforestillinger og julearrangementer at se frem til på Teater Vestvolden i Hvidovre i december

Selma Lagerlöfs juletestamentet er i rigtig følsomme og smukke hænder i teaterforestillingen Juleevangeliet for børn fra 5 år og deres voksne. Dukker, lys, lava , engle og meningen med livet berøres gennem en anderledes fortalt julefortælling, der virkelig får en til at mindes julens og ikke mindst livets vigtigste essens: kærligheden.

På Teater Vestvolden glæder teaterchef Stephan Pollner sig til at præsentere forestillingen som har været på juleprogrammet tidligere og vist sig at være en populær juleforestilling for både børn og voksne.

– Juleevangeliet er en juleforestilling, som er langt fra det traditionelle nisseteater, og som vi har set virkelig fanger sit publikum uanset alder. Ofte er det faktisk de voksne, som bliver mest forbløffede over forestillingen, siger Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner.

Juleevangeliet er skabt af det anerkendte Det lille Turnéteater og kan opleves på Teater Vestvolden i weekenden den 4- 5. december kl. 11 og 13 begge dage. Familieforestilling fra 5 år

Gæt julesange med et tal

Kan du lide at synge, quizze eller vinde præmier? I Hit med banko julestue kan du gætte sange, der handler om jul eller om et tal eller måske om begge dele, og vinde sjove og skægge præmier undervejs.

Amin Jensen er værten, der synger for, når der skal gættes sange, som får musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Og en gang imellem bliver nummeret spillet ud som finalen på et rigtigt tal, en række eller banko!

Så tag familie og venner med under armen til en hyggelig julestund med sang og musik og banko, hvor du også kan nyde en særlig juleanretning med klassisk smørrebrød. Hit med banko julestue er på plakaten udvalgte tirsdage i november og december.

Open Mic Jul de Lux

Endelig er der årets juleudgave af Teater Vestvoldens populære Open Mic-show, som også i år får besøg af de kendte navne og nye talenter, som fyrer den af to torsdage i december. I år er der også mulighed for at nyde en juleplatte inden showet.

Billetter til julens forestillinger og arrangementer er i salg på teatervestvolden.dk

menu
menu