Julehygge med Kulturforeningen

Julehygge med Kulturforeningen

Gratis juleaktiviteter for hele familien til skøn julemusik i det lokale aktivitetscenter

Pynt, dekorer og klip julepynt eller julegaver med dine børn og børnebørn. Kulturforeningen Hvidovre Nord inviterer til julehygge på søndag den 10. december med julemusik fra lokale Claudia Campagnol.

Søndag den 10. december fra kl. 14.30 til 17.00 afholder Kulturforeningen Hvidovre Nord årets julearrangement. Sammen med børnene kan i lave jeres egen julekugler med glimmer og perler. I kan også lave små juletræer til at pynte juletræet med; eller giv det i advents- eller julegave til mor eller far.

Claudia Campagnol kommer og synger julesange fra hele verden. Masser af rosende ord drysses ud over Claudia fra hendes koncerter, hvad enten det er i London, på Jazzhus Montmartre, The Standard eller i andre klubber i Danmark. I april nåede hun da også helt fortjent frem til finalen i talentkonkurrencen Ung Jazz 2017. Claudia sang, før hun kunne tale, og allerede som fireårig ville hun være musiker og ønskede selv at finde ud af, hvordan der skulle spilles på diverse instrumenter. Hun voksede op i Sverige og blev uddannet fra Musikhögskolan i Malmø, men er nu bosat i Hvidovre. Besøgende kan glæde jer til en hyggelig eftermiddag i Claudias selskab.

Julehyggen foregår i caféen i Aktivitetscenteret, Hvidovregade 49. Det er gratis at deltage, og der vil være salg af æbleskiver, gløgg, øl, vin og vand til gode priser.

menu
menu