Julen starter i Hvidovre C

Julen starter i Hvidovre C

Hvidovre C glæder sig til at gå julen i møde med både voksne og børn. Den søde ventetid til juleaften kan være både lang og hård, så centret har sørget for, at ventetiden i det mindste bliver en hel del sjovere.

Her bliver der i den kommende tid budt på masser af julehygge og underholdning for børn i alle aldre.

Det hele starter på lørdag den 18. november fra kl. 11-14, hvor børnene kan dekorere en julesok. Sokkerne bliver derefter hængt op hos Rema1000 eller Fætter BR, og børnene kan hente en gave i butikkerne hver søndag i advent.

Lørdag den 25. november kl. 14.30 kan børnene komme med de populære tv-værter fra Ramasjang og Lille Nørd, Anders & Katrine, på underholdende eventyr.

Så går vi ind i december og så skal der rigtig jules. Lørdag den 2. december kl. 11-14, kan man hjælpe med at lave smukke julekugler til det smukke 11 meter høje juletræ fer står i centret.

Ligeledes står den på julepynt lørdag den 9. december kl. 11-14, her kan man pynte glimmer-lanterner. Her pyntes små lanterner med decoupage, glimmer og smukke glansbilleder.

Luciaoptog

Lørdag den 9. december kl. 14.00 kommer børnene fra Køgevejens Børne- og Ungdomsklub forbi og går Luciaoptog, hvor man oplever en helt unik og hyggelig stemning når de går syngende gennem centret.

Man kan opleve Tryllenissen lørdag den 16. december kl. 14, i juletrylleshowet “Hokus Pokus Jul”. Her skal publikum hjælpe nissen med at trylle alle de ting frem, som julemanden mangler for at kunne holde jul.

menu
menu