Julestemning for hele familien i Avedøre Kirkes gård

Julestemning for hele familien i Avedøre Kirkes gård

Vil man opleve ægte julestemning og få skudt julemåneden i gang på hyggeligste vis, er muligheden der i Avedøre Kirke på næste onsdag den 1. december, hvor man både kan komme til julemarked, se juleteater og spise risengrød.

Kl. 16 til 17 er der hyggeligt familiejulemarked i kirkens gård. Juletræet bliver tændt af kirkenissen Julia, og børn og forældre kan gå rundt til hyggelige boder, hvor børn og forældre kan prøve forskellige ting. Der vil bl.a. være jule-fiskedam og bamse-lykkehjul. Man kan dekorere et julehjerte, lave sin egen juledekoration og få varm kakao imens bålfade og lysguirlander giver den rette julestemning.

Kl. 17 er der Kirkekalas, som er kirkens børnegudstjeneste, i kirkerummet. I dagens anledning har kirken i samarbejde med Avedøre Bibliotek, hyret Det lille Turnéteater til at vise stykket ”Juleevangeliet”. Efter teaterforestillingen er der risengrød til alle i menighedssalen. Det koster 25 kr. for voksne og 15 kr. for børn. Nogle af aktiviteterne på julemarkedet vil også koste lidt. Overskuddet går til kirkens menighedspleje, som bl.a. deler julehjælp ud. Dagen slutter med godnathistorie under stjernehimlen inde i kirken.

– Vi håber, der kommer rigtig mange børnefamilier, og jeg kan næsten garantere, at vi alle vil komme i julestemning, siger kirkekulturmedarbejder Rikke Strandgaard, – og vi skal nok gøre alt, hvad vi kan for at gøre dagen coronasikker. De voksne skal huske coronapas, som vi skal se, når vi skal spise.

menu
menu