Kaptajnerne forlænger med Fighters

Kaptajnerne forlænger med Fighters

Den tidligere Hvidovrespiller Sebastian Svendsen vender tilbage til Hvidovre Fighters

ISHOCKEY: I en pressemeddelelse oplyser Hvidovre Fighters, at man tilknytter den tidligere Hvidovrespiller Sebastian Svendsen. Sebastian Svendsen vender tilbage, hvor det hele startede; Hvidovre. Den 25-årige forward med 174 optrædener i Metal Ligaen, skal udover mål og assist, bidrage med sin skøjtekapacitet og store energi. Det er også blevet til en del sæsoner i både svensk og canadisk ishockey. Frederikshavn White Hawks var seneste destination for Sebastian Svendsen, der også har været i Aalborg og Herlev, siden han senest optrådte på sin kommende hjemmebane under overbygningen Copenhagen Hockey tilbage i 2012.

- Vi er glade for at se Sebastian tilbage i Hvidovre-trøjen. Han kender klubben, menneskene i klubben og kommer med erfaring og tempo fra Metal Ligaen, som vi får brug for. Vi får en sulten spiller, der passer til vores koncept, hvor evnen til at arbejde hårdt og seriøst, vejer tungest, fortæller Jesper Kristoffersen.

- Vi har også en anden rigtig god historie, som også har en lokal forankring. Vi har forlænget aftalerne med Rasmus Hansen og Alexander Emil Edelskov, der var henholdsvis kaptajn og vicekaptajn sidste sæson...

ebo@hvidovreavis.dk

Rasmus Hansen har gennem flere sæsoner været en stor profil i klubben. Nu fortsætter samarbejdet.

Rasmus Hansen har gennem flere sæsoner været en stor profil i klubben. Nu fortsætter samarbejdet.

menu
menu