Klumben & Raske Penge fester på fredag

Klumben & Raske Penge fester på fredag

Med Klumben & Raske Penge, Annelise, Det Bar Chris og Ras Money på programmet, kan det kun blive en musikalsk oplevelsesrig aften på Risbjerggård på fredag den 15. september. Kom og dans med, lyder det fra Hvidovre Musikråd, som har sat koncerterne i værk

Fredag aften byder på en række koncerter med alt fra hiphop og rap over sprød sukkerpop til dancehall og reggae. Første navn er den lokale Det Bar Chris fra Hvidovre. Så overtages scenen af det nye stjernefrø Annelise, som har tilknytning til Avedøre, og derefter det brandvarme makkerpar Klumben & Raske Penge. Ras Money lukker aftenen af med et festligt DJ-set.

Klumben & Raske Penge har prydet forsider, er blevet badet i stjerneregn for deres energiske liveshows, haft høj rotation på P3 med flere singler på samme tid og spillet masser af succesfulde liveshows på landets festivaler. Som kronen på værket spillede de på Orange Scene på Roskilde Festival i 2014, hvor de leverede en legendarisk koncert. Med hits som “Rundt”, “Intelligent” og “Faxe Kondi” har de to dancehallkometer i den grad været med til at kickstarte den danske dancehall på ny.

Annelise udgav i januar 2017 nummeret “Kvinde”, som magasinet Girls Are Awesome kaldte for “The Fiery, Girl Power Anthem We Need Right Now”. Hun gav debutkoncert som support for en af tidens helt store stemmer, Nadia Rose, efter at have floreret i kulissen en årrække som en del af det Nørrebro-baserede Struglaz Crew. Den orientalsk inspirerede hiphop lyd og samarbejdet med produceren Milad Genius er blevet finpudset i studiet, og sammen er de klar med en EP i 2017.

Det Bar Chris byder på guitar, loop station og en sprød stemme. For mere skal der ikke til for at skabe en fed stemning for den nye danske artist. Singer-songwriter, guitarist og beatbokseren Det Bar Chris er det nye friske pust straight outta undergrunden på vestegnen. Med elementer der spænder fra hiphop til sukkerpop, bliver der skabt et univers, som alle kan være med på. Med de diskrete undertoner af punkrock bliver der skabt en rebelskhed, der giver en lyst til at slå sig løs og ikke tænke på, hvad andre synes. Inspirationen spænder bredt og kommer hovedsageligt fra kunstnere som Ed Sheeran, Jason Derulo og Kim Larsen men også fra Green Day til Eminem.

Koncerterne foregår på Risbjerggård på fredag 15. september. Dørene åbner klokken 17.30, og første navn går på kl. 19. Man kan læse mere på facebook/HvidovreMusikrad. Billetterne koster 50 kr. inkl. gebyr og kan købes i døren eller i forsalg via Billetlugen eller på HvidovreBibliotekerne.

Koncerterne er arrangeret af Hvidovre Musikråd med støtte fra Ungdomspuljen under Center for Kultur og Fritid, Hvidovre Kommune.

Annelise fra Avedøre.

Annelise fra Avedøre.

menu
menu