Korkoncert i aften

Korkoncert i aften

Koret SAFOLI søger nye sangere. I den anledning holder man en lille koncert i aften, tirsdag den 10. oktober på Hvidovre Musikskole, i lokale 8, kl. 20.00, hvor interesserede kan lytte til koret og få en snak om korsang over en kop kaffe efterfølgende.

Man er selvfølgelig også meget velkommen til bare at komme og lytte til koncerten. Efter kaffen vil man afslutte aftenen med fællessang, så alle kan få en oplevelse af at synge i kor.

Koret består af 32 begejstrede sangere med ambitioner om at udvikle sangstemmerne, og samtidig nyde det musikalske kammeratskab. Koret holder årligt en række koncerter som man dels selv arrangerer, dels bliver inviteret til på f.eks. plejehjem, biblioteket og rådhuset.

Der øves tirsdag aften på Hvidovre Musikskole, Kettegårds Allé 2, fra kl. 19.30 til ca. 21.45. Der ud over har koret to øveweekender om året, hvor man fordyber sig i indstudering og almindeligt korarbejde.

Koret ledes af sanglærer og korleder Ole Albèr, og han arbejder meget med korets klang og stemmernes smidighed. Nye sangere behøver ikke at kunne læse noder, men en vis sangererfaring vil være en fordel. Korets repertoire dækker bredt fra traditionel nordisk korsang over lettere jazzarrangementer til musical.

Flere oplysninger om Safoli og kontaktoplysninger fås på korets hjemmeside, Safoli.dk.

menu
menu