Kræmmermarkedet byder op til byfest

Kræmmermarkedet byder op til byfest

Både på mad- og på underholdningen er der fornyelser på programmet til årets kræmmermarked i Friheden i weekenden

Det er 34. gang at Frihedens Boldklub arrangerer det årlige kræmmermarked i den første weekend af august. De sidste 9 år har kræmmermarkedet været holdt på grusbanerne i Friheden. I år er der både traditioner og nyheder på programmet - og det mener arrangørerne er afgørende for at skabe en god weekend for de mange besøgende på grusbanen.

- Det vi blandt andet gør lidt anderledes i år er maden, hvor vi ud over det vi plejer, også i år kan tilbyde nogle rigtig lækre burgere med bløde løg og bearnaise. Men man kan nu også få en almindelig burger, hvis man hellere vil det, siger Henning Engholm, der er ansvarlig for marketing og sponsorer til årets kræmmermarked.

Han tilføjer, at der i år også bliver mulighed for en lækker flæskestegssandwich, men at der med de førnævnte burgere nu er lidt mere til dem, der ikke spiser svinekød.

Stor lokal fest

Henning Engholm beskriver det årlige kræmmermarked som en stor fest for lokalområdet.

- Der kommer rigtig mange Hvidovreborgere for at feste med os til kræmmermarkedet og det er blevet en lokal begivenhed, som alle husker som en stor Hvidovrefest, siger han.

Bag festen ligger en enorm indsats fra Frihedens Boldklub og de mange, mange frivillige, der lægger store kræfter i at få kræmmermarkedet til at blive en succes.

- Det ligger et kæmpe arbejde bag kræmmermarkedet, hvor alle yder en frivillig indsats, alt efter hvad de kan bidrage med. Ungdomsafdelingen har deres egne opgaver og forældrene står også for en meget stor del af arbejdet. Uden dem kunne det umuligt lade sig gøre, siger Henning Engholm.

Nyt indslag: Amin Jensen

Ud over fornyelser på menuen er der også nyt at glæde sig til på entertainment-fronten. Her er der i år besøg af stand-up'er og sanger Amin Jensen.

- Sweethearts kommer selvfølgelig, som de plejer, men derudover kommer Amin Jensen også i år - og det regner vi med bliver noget nyt og spændende i stedet for at vi kun har sang og musik. Han vil lave noget underholdning, hvor vi sørger for at publikum kan komme helt tæt på, siger Henning Engholm og tilføjer.

- I mange år har vi "kun" haft musik, som underholdning, Vi prøver at forny os både hvad angår mad og underholdning, så vi glæder os også meget til Amin Jensen, slutter han.

key

Amin Jensen underholder fredag aften og er et af de nye tiltag ved årets kræmmermarked.

Amin Jensen underholder fredag aften og er et af de nye tiltag ved årets kræmmermarked.

menu
menu