Lang pause til Frederik Emil

Lang pause til Frederik Emil

Hvidovres dygtige kantspiller alvorlig skadet - forventes tilbage i marts måned

FODBOLD: Det så ikke slemt ud, da Frederik Emil Andersen blev tacklet bagfra i kampen ude mod Aarhus Fremad den 1. juni. Men man kunne høre, at eller andet var galt på de udbrud der kom fra Frederik Emil Andersens mund. Efter endt behandling på banen blev han hjulpet fra banen, og allerede dagen efter var han til scanning.

- Man kunne ikke sikkert konstatere, hvad der var galt, fortæller Frederik Emil Andersen.

- Jeg faldt ned på knæet og kunne med det samme mærke, at noget var galt. I øjeblikket kunne det være hvad som helst! Efter scanningen frygtede jeg det værste og håbede det bedste. Nu er svarene tikket ind, og det kunne næsten ikke være værre. Menisken og et ledbånd er læderet og så er korsbåndet revet over. Nu håber jeg på en hurtig operation!

- Jeg er selvfølgelig enorm ked af det, men jeg ved, det gælder om at se frem. Op på hesten og så i gang med genoptræningen. Det tager omkring et halvt år, men er jo heldigvis noget man kommer over. Jeg er jo ikke den første i verdenshistorien, der er knæskadet. Jeg er også glad for, at der er gode folk omkring mig, som er klar til at hjælpe og støtte mig gennem forløbet...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu