Legendarisk rockabilly med Taggy Tones og Grumpynators

Legendarisk rockabilly med Taggy Tones og Grumpynators

Nu kommer det, vi alle har ventet på: Rocken er tilbage i Hvidovre til et brag af en fest i Kometen på næste lørdag den 24. marts!

Hvidovre Musikråd er stolte af at kunne byde velkommen til det legendariske rockabilly-band “Taggy Tones” samt det anmelderroste motorbilly-band “Grumpynators” med den lokale Hvidovre-dreng Per Fisker bag trommerne. Interessen for koncerterne er stor, og de fleste af billetterne er allerede væk, solgt til forventningsfulde fans.

“Taggy Tones” er et af Danmarks mest legendariske rockabilly-band. Der københavnske band har spillet den vilde vikings rock’n’roll siden slutningen af 80'erne, og i modsætning til alle andre bands er de ikke blevet blødere med tiden! Tværtimod er “Taggy Tones” i dag vildere end nogensinde - og så kan de stadig synge og spille!

Volbeats Michael Poulsen fortæller om bandet:

- Når jeg hører navnet “Taggy Tones”, tænker jeg Danmarks rockabilly-band nr. 1. Da jeg var yngre og på dette tidspunkt spillede dødsmetal i DOMINUS (1990-2000), men hvor hjertet stadig bankede for gammel rock og rul, så jeg tit Jess rundt omkring i København, i musikforretninger eller på koncertsteder. Og tog mig da også på dette tidspunkt muligheden til at hilse og snakke med ham ganske kort, ikke at jeg tror at han kan huske det, ha ha. Men hvor er det dog bare fedt at se at dette band stadig holder ved, og at jeg selv nu fik muligheden for at invitere “Taggy Tones” med som supportband for Volbeat på nogle danske shows i 2008 så mange år efter...

Og han forsætter:

- Jess og “Taggy Tones” vil fandeme det her, og det skinner så meget igennem på deres skiver og live performance. Jeg havde selv et kæmpe smil på læben, da jeg fik muligheden for at se dem live flere dage i træk, og se at disse gutter stadig er nervøse for at gå på scenen, og oprigtigt er taknemmelige for deres publikum, hvor er det dejligt at se. Hvis man bare ved en lille smule om dansk rock, kender man for helvede “Taggy Tones”, og hvis ikke, SÅ VÅGN DOG OP OG KOM IND I KAMPEN KLAP HAT. “Taggy Tones” er rock’n’roll og et fedt liveband med hjertet det rigtige sted. Snyd ikke dig selv for den oplevelse...

Når aftenens andet band “Grumpynators” går på scenen, er der garanti for en fest af de helt store. “Grumpynators” store styrke er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8’er med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen i en uforglemmelig koncertoplevelse. Med sig har de deres helt egen form for rock’n’roll kaldet motorbilly; et eksplosivt mix af hard rock, metal og rockabilly, som tro mod 50’ernes rock’n’roll spilles med kontrabas i stedet for elbas.

“Grumpynators” har spillet over 100 koncerter i mange lande de sidste fire år, har været på tour med Volbeat og Magtens Korridorer og spillet med bands som Supercharger, Skullclub, Batmobile, Sea, Lucer, Franklin Zoo og mange andre. Musikken favner bredt fra glade og festlige rytmer til benhårde guitar riffs og appellerer på den måde til et mangfoldigt publikum. Især fans af navne som Motorhead, Volbeat, Metallica, Green Day, Ramones og Johnny Cash vil elske “Grumpynators” og deres motorbilly-genre.

“Grumpynators” består af fire erfarne live-musikere med en fortid i bands som Jackal og Volbeat. Tilsammen har de indspillet 13 studioalbums og være med på mere end 30 compilation-albums. Bandet er Emil Øelund på vokal og guitar, Christian Nørgaard på guitars, Jakob Øelund på double-bass og Per Fisker på trommer.

Det hele kommer til at foregå i Kometen (det tidligere Hvidovre Medborgersal) på næste lørdag den 24. marts kl. 20. Dørene åbnes kl. 18.30, og baren vil være fyldt op med øl og andet godt! Det er en stående koncert, så vi kan give den gas foran scenen, men er du siddetrængende, kan vi sagtens finde en stol bagerst i lokalet. Billetterne koster 130 kr. inkl. gebyr, og de kan købes på HvidovreBibliotekerne eller på internettet - find info på facebook.com/HvidovreMusikrad.

menu
menu