Legende på Cirkusmuseet i efterårsferien

Legende på Cirkusmuseet i efterårsferien

Cirkusmuseet byder i uge 42 på enestående cirkusoplevelser for hele familien bl.a. med cirkuslegenden Benny Schumann

I dagene fra den 16. til 20. oktober kl. 11.00 kan man opleve den legendariske artist og klovn Benny Schumanns 50 års jubilæumsshow i Cirkusmuseet i Avedørelejren.

- Benny Schumann vil i et underholdende show for alle aldre vise nogle af sine bedste numre fra sin glorværdige karriere i cirkus, fortæller daglig leder Mikkel Knudsen. - Publikum kan bl.a. opleve bugtalerkunst, balancegang, komik og ikke mindst Benny Schumanns varemærke; det kendte tallerkennummer, hvor han på nervepirrende vis balancerer og roterer 12 tallerkener på samme tid.

Benny Schumann er ud af den kendte cirkusslægt Schumann, der i mange år optrådte i bl.a. Cirkusbygningen. Han er en af Danmark mest berømte cirkusartister, og han fejrer i år sit virke som soloartist gennem imponerende 50 år. Publikum kan roligt glæde dig til et enestående show, lover Mikkel Knudsen.

Flere aktiviteter

Der vil efter showet være Cirkusleg fra kl. 12.30 til 14.30 i Fægtesalen, hvor publikum bl.a. kan prøve trapez, line og alverdens jongleringsudstyr under vejledning af museets egen cirkusartist.

På selve museet kan man mandag til fredag i uge 42 gå på opdagelse i den spændende udstilling med en Skattejagt eller tage en quiz under armen. I udstillingen er der undervejs mulighed for at klæde sig ud som bl.a. klovn og cirkusprinsesse og se sjove og spændende filmklip med cirkusnumre.

Museets Kreative Værksted har også åbent i efterårsferien. Her kan store og små for alvor slippe fantasien løs, når museet stiller alle remedier fra pap og fjer til pailletter og tusser til rådighed.

Der er således rig mulighed for at få et sjovt indhold i efterårsferien, hvor hele familien kan være med. Se mere information og program på museets hjemmeside cirkusmuseet.dk

Billetter til showet kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk og koster 50 kr. for voksne, mens det er gratis for børn i følge med voksne. Reservationen er først gældende, når der er modtaget en bekræftelse sendt af museet. Billetten giver adgang til alle museets efterårsaktiviteter.

menu
menu