Lidt overraskende sæsondebut

Lidt overraskende sæsondebut

Hvidovres volleyherrer i den bedste liga spillede en meget ujævn kamp og tabte til altid farlige Ishøj

VOLLEYBALL: Nu skal man have afstemt forventningerne med virkeligheden, før man føler sig skuffet eller overrasket. Virkeligheden er den, at Hvidovres volleyherrer manglede nogle spillere til opgøret mod Ishøj i sæsondebuten søndag eftermiddag i Frihedens Idrætscenter. Gæsterne fra Ishøj vandt opgøret med 3-1 i en kamp, der aldrig, for Hvidovres vedkommende, fik det flow og den ro, man kunne ønske sig.

Første sæt blev meget tæt med føring til Hvidovre på 22-20, inden Ishøj trak fra og vandt sættet 25-23. 2. sæt blev et sæt, hvor alting lykkedes indtil 15-6, hvorefter Ishøj tog fem point på stribe og Hvidovre træner Martin Olesen tog en time-out. Ustabilitet og uro på bolden betød, at Ishøj igen blev inviteret tilbage i kampen til 20-18, hvor Jon Junker så ved 22-19 servede tre point hjem. I 3. sæt fik Hvidovre igen en god start med føring på 10-4, hvorefter koncentrationen og kadencen igen faldt. 14-14 blev vekslet til 16-19 og et tabt sæt med cifrene 19-25. Fjerde sæt startede som tredje sæt sluttede. Igen med Ishøj ved rorspinden og kun et Hvidovremandskab, der i perioder fik spillet til at fungere. 19-15 og sæsonens første nederlag. Det bliver ikke nemmere på lørdag, hvor Marienlyst er modstanderen kl. 15 i Frihedens idrætscenter.

- Det blev en meget ujævn kamp, hvor det mentale i spillet fik en afgørende rolle, kommenterede træner Martin Olesen.

- Nu er det jo ikke i den første kamp, vi skal kulminere, men der er ingen grund til at lukke en modstander ind i en kamp. Vi ved, at Ishøj er et “humørhold”, der er gode, når det kører og kan falde fra hinanden, når der er problemer. Når vi af uforklarlige grunde undervejs skruede ned for de forskellige parametre, blev det en invitation til Ishøj. Servetrykket fra vores side var ikke hårdt nok, og så er det nemmere for en modstander at bygge op. Vi har mange nye spillere på holdet, men det er ingen undskyldning, for jeg mener, at vi med det hold burde kunne besejre en modstander som Ishøj. Men vi ser indad, for det er her forklaringen til nederlaget ligger...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu