Magnus Sibbersen strøg fire guldmedaljer ved Silkeborg Regatta

Magnus Sibbersen strøg fire guldmedaljer
ved Silkeborg Regatta

Hvidovre Kajakklubs unge talent har lagt sig lunt i svinget op til de Nordiske Mesterskaber

KAJAK: Den netop overståede Silkeborg Regatta blev en triumf for Hvidovre Kajakklubs unge roer, Magnus Sibbersen, som ror i klassen for unge under 16 år. Silkeborg Regatta er en vigtig og sidste afpudsning af kampformen - og et pejlemærke for udtagelsesfolkene ved de Nordiske Mesterskaber, som går i gang om blot knap en måned den 5. og 6. august. Det sker netop på de samme baner i Silkeborg, hvor Søsportens Hus ved Langesø er helt nyrenoveret og klar til den store begivenhed ved de Nordiske Mesterskaber.

Ved de Nordiske Mesterskaber skal Magnus Sibbersen repræsentere Danmark i hele syv løb.

Fire guld - en sølv

Fire medaljer af guld og én af sølv blev det til i alt, men især guldmedaljen i enerkajak på 2.500 meter trak opmærksomhed med god stemning og højt heppekor på tilskuerpladsen – herunder fra Magnus´ egen familie: Her trak Magnus Sibbersen halen af kajakker efter sig, og ved en taktisk rigtig manøvre trak han igennem 200 meter før målstregen, og kom i mål i ret ensom majestæt. Høj sol med medvind gjorde heller ikke noget i kampen for at få en god tid på førstedagen, mens andendagen blev overskyet og gav modvind på banerne. Ikke tosset at alle forhold blev prøvet af inden de Nordiske Mesterskaber.

Også guld kom der om halsen ved 500 meterløbet, og i toerkajak over 500 samt 200 meter med Jakob Fogh Iversen fra Holte Kajakklub

En sølvmedalje kom i løbet over 200 meter i enerkajak.

For at blive rigtig klar til de nordiske mesterskaber er Magnus Sibbersen nu også taget i to ugers træningslejr i den tjekkiske by Tyn. Der er lagt op til sej kamp og spændende løb i august.

menu
menu