Malte holder hvad han lover

Malte holder hvad han lover

Hvidovres var aldrig i problemer i Tønder - Spiller Kristi Himmelfartsdag hjemme mod Marienlyst kl. 14.00

FODBOLD: I forrige uges hjemmekamp misbrugte Malte Kiilerich en voldsom stor chance næsten fri foran et tomt mål ved stillingen 3-1 til Hvidovre over Ringkøbing. Her forsikrede Malte Kiilerich efterfølgende, at han selv syntes, at HIF var langt nok foran. Det var bedre at gemme et mål til en vigtigere kamp. Han scorede så i lørdags til 2-0 i Hvidovres udekamp i Tønder, og det mål var vigtigere end et 4-1mål mod Ringkøbing. Malte Kiilerich holdt sit ord.

HIF kom foran på et meget tidligt mål af Aleksandar Lazerevic. Et højt pres og en bolderobring af Kim Aabech endte hos Aleksandar Lazerevic, der sikkert omsatte den store mulighed. Han er i øvrigt i karantæne til torsdagens hjemmekamp mod Marienlyst.

Træner Per Frandsen: - Endnu en dejlig sejr, som vi burde have lukket i første halvleg, men at vinde 4-0 på udebane er meget tilfredsstillende. Vi ved, og det gør modstanderne også, at vi laver mange mål, og så ved modstanderne også, at vi er svære at score mod. Så det er en meget fin tilgang til vore kampe.

- I min verden skulle vi være gået til pausen foran med 3-4 mål, men de kom først i 2. halvleg. Malte Kiilerich headede os foran efter hjørnespark, og minuttet efter fik vi igen lagt et højt pres og erobret bolden, så Louka Andreasen for anden kamp i træk kom på måltavlen. Kim Aabech sluttede af med et mål små ti minutter før tid...

- Kristi Himmelfartsdag på torsdag spiller vi hjemme mod Marienlyst, som vi besejrede med 4-1 i det første møde. Her var det en meget lige kamp, til vi fik lukket den, så vi forventer endnu en stærk modstander på Kæmpernes Arena. Det er ved at være sidste udkald for Marienlyst, hvis de skal med i oprykningsspillet, så den chance jagter de. Vi er uden Aleksandar Lazerevic, der er i karantæne, men vi håber, at Nicolaj Agger er tilbage efter overstået skade...

ebo@hvidovreavis.dk

menu
menu